2e persbericht van woensdag 29 september 2004

Eindhoven 29-09-2004 - Berichten uit de regio

Eersel: Motorfiets gestolen

In een winkelpand aan de Koperslager is woensdagochtend omstreeks
01.00 uur ingebroken. Een grijze motorfiets met kenteken MD-DB-15, van het merk Aprillia die geparkeerd stond in de showroom is daarbij gestolen. Een toegang werd verkregen door een ruit in te gooien. Een in de showroom geparkeerde auto liep daarbij schade op. De motorfiets is door de kapotte ruit naar buiten getild.

Eindhoven: Man aangehouden met gestolen auto

Een 48-jarige man zonder vaste woon- en verblijfsplaats is woensdagochtend omstreeks 10.15 uur aangehouden op de kruising Kanaaldijk Zuid en de Nachtegaallaan. Politieagenten zagen de man in een gestolen auto rijden. Hij is aangehouden omdat hij wordt verdacht van diefstal of heling en is overgedragen aan Politie Limburg-Noord, de regio waar de auto werd gestolen.

Helmond: Man verdacht van diefstal bestelbus

Een 21-jarige man uit Heerlen is woensdagmiddag om 14.15 uur op de Kanaaldijk Noord West aangehouden. Hij wordt verdacht van het stelen van een bedrijfsbus. Een politiesurveillance zag de bestelbus over de Eikendreef rijden. De surveillance was door de meldkamer op de hoogte gebracht dat de bedrijfsauto rond 14.00 uur nog geparkeerd stond aan de Kanaaldijk Noord de in Eindhoven was gestolen.