SYLIS Nederland is eerste Microsoft Gold Partner in Europa met vijf competenties

Gold Partner Certificering voor Networking Infrastructure Solutions

Den Haag, 29 september 2004 - Met het verkrijgen van de competentie Networking Infrastructure Solutions - is SYLIS Nederland de eerste Microsoft Gold Certified Partner in Europa geworden met vijf competenties. In het Microsoft Partner Program definiëren de competenties de specialisatiegebieden van de partner. Met de Networking Infrastructure Solutions Competency heeft SYLIS bewezen ook technologieoplossingen te kunnen implementeren die gebaseerd zijn op het Microsoft Windows Server 2003 besturingssysteem met een bijzondere focus op Microsoft Small Business Server.

"Het verkrijgen van de vijfde Gold Partner Certificering als eerste Microsoft-partner in Europa, onderschrijft de ambitie van SYLIS om uit te groeien tot dé kennisleider op het gebied van Microsoft-technologie. De Gold Partner Certificering is gebaseerd op onafhankelijk getoetste referenties en geeft onze klanten en prospects het vertrouwen dat zij met ons een betrouwbare partner in huis halen die beschikt over alle benodigde kennis en vaardigheden om oplossingen van toegevoegde waarde te bouwen. Tevens is de Gold Partner Certificering het bewijs dat onze medewerkers up-to-date gecertificeerd zijn als Microsoft-specialist", zegt Jan Jaap Kolleman, commercieel directeur van SYLIS Nederland.

"Wij zijn erg content met het feit dat SYLIS als eerste Gold Partner in Europa voor vijf competenties gecertificeerd is. Dat is zeer bijzonder! Het implementeren van de nieuwste Microsoft technologie vergt diepgaande kennis. Dat geldt ook voor netwerkoplossingen. Voor klanten zijn schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beheersbaarheid zeer belangrijk. Zij willen daarom zekerheid over hun ICT-oplossingen en willen een kwaliteitswaarborg voor hun toeleveranciers. Met de certificeringen van onze partners kunnen we die waarborg bieden", zegt Eric Thijssen, Director Small & Midmarket Solutions & Partner van Microsoft Nederland.

Een competentie wordt aangetoond aan de hand van onafhankelijk getoetste klantreferenties en certificeringen van werknemers van de partners. Gold Certified Partners moeten tenminste beschikken over één Microsoft Competency, maar SYLIS heeft er, naast Networking Infrastructure Solutions, vijf :
* Advanced Infrastructure Solutions - voor de bouw van infrastructuuroplossingen met hoge beschikbaarheid
* Information Worker Solutions - voor het bouwen van oplossingen voor onderlinge samenwerking en het verhogen van groepsproductiviteit
* Security Solutions - voor het bouwen van zeer geavanceerde Microsoft-beveiligingsoplossingen
* Learning Solutions - voor het overdragen van diepgaande technische kennis op het gebied van Microsoft-oplossingen aan organisaties en individuele werknemers

Over SYLIS Nederland BV
SYLIS Nederland is leverancier van oplossingen en diensten die zijn gebaseerd op Microsoft-technologie. Van desktop tot server, en van Office-applicaties tot Business Solutions. SYLIS Nederland BV is vijfvoudig Microsoft Gold Certified Partner en levert uitsluitend oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben en die wereldwijd worden toegepast. Bij SYLIS Nederland BV werken 300 mensen. Het hoofdkantoor te Den Haag zal begin 2005 worden verruild voor een nieuw kantoorpand in Brainpark III te Rotterdam. SYLIS Nederland BV is onderdeel van de Franse IT-dienstverlener SYLIS S.A., sinds 1984 actief in Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland. SYLIS S.A. heeft 2000 medewerkers en is genoteerd aan de beurs te Parijs.



Ingezonden persbericht