3 e persbericht van woensdag 29 september 2004

Eindhoven 29-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Jongen met neppistool aangehouden

Op de Van Gentstraat is woensdag om 19.20 uur een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. Een getuige had gezien dat de jongen in een speeltuintje op de Van Gentstraat met een pistool stond te zwaaien. De gewaarschuwde politie trof de jongen in een auto op de Van Gentstraat. De jongen had een neppistool bij zich. Dat is verboden volgens de Wet Wapens en Munitie. Het wapen is in beslaggenomen en tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Man na mishandeling aangehouden

Op de Havenweg is woensdag om 15.30 uur een 27-jarige Helmonder aangehouden nadat hij een 33-jarige plaatsgenoot in het gezicht had geslagen. Hij had de ander ook met woorden bedreigd. De ruzie zou mogelijk het gevolg zijn van het feit dat de ex-vriendin van de verdachte nu de vriendin is van het slachtoffer. De verdachte is na verhoor naar huis gestuurd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leende : Inzittenden auto gewond bij ongeval

Bij een verkeersongeval op de A2 onder Leende zijn woensdag om 14.50 uur een 60-jarige man en een 54-jarige vrouw uit Wijlre gewond geraakt. De 60-jarige man haalde met zijn personenauto een vrachtauto in en stuurde daarna naar rechts. Hij corrigeerde niet op tijd en reed in de rechter berm tegen een praatpaal waarna de auto ondersteboven in de sloot terecht kwam. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het St. Anna-ziekenhuis in Geldrop gebracht.