AutoRai

28-9-2004

Speciale smart forfour bij Bijenkorf

Tijdens de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf - 30 september tot en met 2 oktober - presenteert smart een speciale uitvoering op basis van de smart forfour blackbasic welke normaal totaal in zwart is uitgevoerd.

Dit actiemodel is echter uitsluitend leverbaar in de kleur ice white. Standaard voorziet smart deze forfour van een (uiteraard witte) Apple iPod van de vierde generatie met een opslagcapaciteit van maar liefst 20 GB, een cradle voor de bevestiging ervan en een smart radio/cd-speler. De totale waarde van deze extras bedraagt maar liefst
1.151. Tijdens de Drie Dwaze Dagen hoeft hiervoor echter niets extra te worden bijbetaald. De smart forfour blackbasic in deze speciale uitvoering is te koop voor 13.980.

Bovendien is er een aantrekkelijke financieringsaanbieding: tijdens de Drie Dwaze Dagen biedt smarts eigen financierings-maatschappij smartstart een financiering met een lage rente van 5,9 procent. Maar, zoals altijd, haast is geboden, want de oplage van deze speciale smart forfour is beperkt en de aanbieding geldt alleen tijdens de Drie Dwaze Dagen, en alleen bij De Bijenkorf.