UPC NEDERLAND

GOUDEN BEELDEN - persaankondiging winnaars

Hilversum, 30 september 2004 - Vanavond reikt de Stichting Nederlandse Academy Awards voor de negende keer de Gouden Beelden uit. De Gouden Beelden zijn de vakprijzen voor de hoogst gewaardeerde Nederlandse televisieprogramma's en -personen in vijftien verschillende categorieën.

De officiële prijsuitreiking vindt plaats in Studio 21 in Hilversum. Het evenement begint om 19.45 uur en is om circa 21.15 uur afgelopen. De AVRO neemt de prijsuitreiking integraal op voor haar tv-uitzending van 5 oktober (Nederland 2, 20.25 uur).

Het persbericht met de namen van alle winnaars zal vanavond om 19.45 uur via alle ANP-netten worden verspreid. Omwille van een ongestoord verloop van de prijsuitreiking en de tv-registratie, geldt daarbij een EMBARGO TOT 21.15 UUR.

Na afloop van de ceremonie ontvangen geaccrediteerde journalisten het persbericht in de mixed zone in de zaal van Studio 21.

Eveneens via het ANP verschijnt vanmiddag om 15.00 uur een samenvatting van de juryrapporten van de genomineerden in alle categorieën.

Persfoto's komen kort na de prijsuitreiking tegen de gebruikelijke voorwaarden in ieder geval ter beschikking via Fotopersbureau WFA in Den Haag, telefoon 070 346 06 60 of e-mail wfa@cistron.nl.

= = =