Eemland noord, 10.30 uur

Utrecht 30-09-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord.

Gewonde(n) verdwenen

EEMNES Op woensdag 29 september bleek een gewonde(n) na een aanrijding te zijn verdwenen.

Rond 15.15 uur kreeg de politie de melding dat op de Goyergracht zuid een auto tegen een boom stond, dat de voorruit eruit was en dat er veel bloed in de auto lag.

Ter plaatse troffen politiemensen inderdaad een auto, een Opel Corsa, tegen een boom aan. Het voertuig was tegen de boom gebotst en zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zat er bloed. Door drie politie-eenheden werd in de omgeving naar het slachtoffer c.q. slachtoffers gezocht, maar er werd niemand aangetroffen. Een getuige verklaarde een man met een vrouw en kind te hebben zien weglopen.

Aan de hand van het kenteken werd de tenaamgestelde van de auto achterhaald. Dit was een 20-jarige man uit Hilversum. Hij verklaarde de auto voor iemand anders op zijn naam te hebben laten zetten en bleek niet bij de aanrijding te zijn betrokken. Hij kreeg een bekeuring voor het onverzekerd laten rijden van de auto en hij deed afstand van de auto. De politie heeft (nog) niet kunnen achterhalen wie het slachtoffer c.q. de slachtoffers van het ongeval waren, maar zet het onderzoek voort.