Ingezonden persbericht

Cdreleases.nl groot succes

PANNINGEN, 20040930 -- Met 2 kliks zien welke nieuwe cd releases er allemaal zijn. Dat kan sinds kort op de website www.cdreleases.nl. Nu een maand later, blijkt dat een groot succes.


Na de lancering van de website www.cdreleases.nl op 1 september j.l. is het snel gegaan met de website. Na de eerste week werd de website alweer ge-restyled, waardoor het gebruikersgemak vergroot werd, en de site er professioneler uitzag.

Nu een maand later kan er gezegd worden dat het een groot succes is. Dagelijks ontvangen we tussen de 450 en 500 bezoekers die in totaal 5000 pagina's bekijken. En dit aantal is nog dagelijks groeiende. "We verwachten binnen nu en een maand tegen de 1000 bezoekers per dag te mogen ontvangen".

Inmiddels werken al rond de 20 platenmaatschappijen mee aan dit initiatief. Ze sturen de releases door, of voegen ze zelf toe. Tenslotte is het voor hun ook een goede zaak als de website veel bezoekers ontvangt, en hun releases extra aandacht krijgen. Platenmaatschappijen die dat nog niet doen kunnen uiteraard gewoon contact opnemen met ons.

Tevens is er sinds de opening een nieuw onderdeel bijgekomen. De concertagenda, die ook te bezoeken is via www.deconcertagenda.info. "Het mooie is dat de concerten gekoppeld zitten aan de artiesten, en die weer aan de nieuwe releases. De mensen vinden b.v. een leuke cd, en zien gelijk wanneer dat de artiest optreedt. Andersom werkt dat uiteraard ook."



Ingezonden persbericht