Kadofeest.nl schrijft binnen 6 maanden 2000 winkels in

Explosieve groei deelname aan grootste cadeausite van Nederland

AMERSFOORT, 20040930 -- Dat de belangstelling voor het internet ook onder winkeliers sterk toeneemt blijkt wel uit de deelname aan Kadofeest.nl. Binnen 6 maanden na de start van deze gratis cadeauservice voor consumenten hebben zich al meer dan 2000 winkels aangesloten. Naast een groot aantal zelfstandige winkels doen ook winkelketens mee zoals Free Record Shop, Mitra, DA, Bart Smit, Douwe Egberts geschenkenwinkels, Pet´s Place en de Wereldwinkel.


Kadofeest.nl helpt de consument aan passende cadeautips. Deze cadeaus zijn te koop bij winkels in de eigen omgeving van de consument. Kadofeest.nl is geen internetwinkel maar koppelt het internet aan de fysieke wereld. Omdat in principe alle winkels in de kadozoeker kunnen worden opgenomen biedt Kadofeest.nl een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment.

Voor de consument is Kadofeest.nl een handige dienst en een leuke funshopping site. Voor de winkeliers biedt Kadofeest.nl een interactieve manier van adverteren. Daarnaast beschikt Kadofeest.nl over een schat aan informatie ten aanzien van de voorkeuren en wensen die de Nederlandse consument heeft op het gebied van geschenken.