Ingezonden persbericht

30 september 2004

Ontrack Data Recovery en Network Appliance werken samen voor realisatie van snelle e-mail recovery

~ Power Controls" software werkt met NetApp®SnapManager® voor een snelle recovery vanuit exchange back-ups ~

Ontrack Data Recovery, een specialist op het gebied van data recoveryproducten en diensten, werkt samen met Network Appliance Inc.,
leverancier van netwerk-opslagmogelijkheden voor gegevensintensieve ondernemingen. Doel van deze samenwerking is een oplossing te bieden die Ontrack s PowerControls software voor Microsoft Exchange combineert met NetApp s SnapManager software voor Microsoft Exchange.

De gecombineerde oplossing, genaamd Single Mailbox Recovery met SnapManager voor Microsoft Exchange (SMBR), verbetert service aan interne cliënten, vermindert kosten voor infrastructuur en bespaart Exchange-beheerders een hoop tijd.

SMBR, een aangepaste versie van Ontrack PowerControls Mailbox Recovery Software, speelt in op de moeilijkheden die worden geassocieerd met het terugzetten van e-mails vanuit volledige back-ups. Het herstelt op een snelle manier individuele mailboxen, berichten, mappen, attachments en andere elementen van bestaande back-up Microsoft Exchange Server database(.EDB)-bestanden.

SMBR biedt gebruikers een begrijpelijke maar eenvoudige gegevensbeheer-oplossing voor het hosten en automatiseren van back-up en herstel, door het gebruik van Fibre Channel SAN of iSCSI via ethernet. Met deze twee producten hebben IT-managers een high-performance tool die de hersteltijd drastisch verlaagt, die gefragmenteerde back-ups elimineert en die beschikbaarheid en betrouwbaarheid vergroot. Hierdoor wordt er aanzienlijk bespaard in kosten en tijd.

De sterke combinatie van NetApp SnapManager en SMBR is een uitstekende recovery-optie, die onze klanten snelle, nauwkeurige en rendabele back-up en recovery van Microsoft Exchange-gegevens verschaft , aldus Rod Mathews, senior director Windows marketing bij Network Appliance.

Jim Reinert, senior director van Software en Services bij Ontrack Data Recovery legde uit dat Ontrack zich toelegt op de gegevensbeheer-industrie. Het wil voorzien in kwalitatief uitstekende software-oplossingen die bedrijven moeten helpen effectievere recovery-mogelijkheden aan te bieden aan hun klanten. SMBR software is een uitstekende toevoeging aan de bestaande Network Appliance SnapManager-oplossing en zal het herstelproces voor individuele mailboxen enorm versimpelen , aldus Reinert.

(285 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Single Mailbox Recovery Software
Single Mailbox Recovery is een aangepaste versie van Ontrack Data Recovery s PowerControls software. SMBR helpt met het oplossen van de toegenomen behoeften in opslagbeheer van IT door een efficiëntere en meer rendabele oplossing voor mailbox-recovery aan te bieden. Door de Advanced Find-functie besparen beheerders tijd door alle mailboxen in één .EDB-bestandsarchief te doorzoeken en zo snel de gevraagde gegevens te kunnen opsporen en herstellen. SMBR heeft ook een nieuwe, krachtige en gebruiksvriendelijke tool genaamd ExtractWizard . Deze stelt beheerders in staat een online backup terug te zetten op iedere andere locatie die geen Exchange server is.

De SMBR ExtractWizard is ontworpen om samen te werken met bestaande Exchange back-up-software. Hierdoor wordt de dubbele Exchange Server, voorheen bekend als Recovery Server, overbodig bij het terugzetten van een online back-up.

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in opslagoplossingen voor gegevensintensieve bedrijven. Sinds haar oprichting in 1992 heeft Network Appliance hoogwaardige technologie, producten en partners afgeleverd die blijven doorgaan met de evolutie van opslag . Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.netapp.com.

Over Ontrack Data Recovery"
Ontrack Data Recovery is een toonaangevende, wereldwijde aanbieder van data recovery-diensten en oplossingen. Het bedrijf kan verloren of gecorrumeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met haar doe-het-zelf, remote en in-lab oplossingen.

Ontrack Data Recovery is een business unit van Kroll Ontrack Inc., die opereert als de Technology Services Group van Kroll Inc. (NASDAQ: KROL). Kroll is onderdeel van Marsh Inc., de in risico- en verzekeringsdiensten gespecialiseerde dochter van Marsh & McLennan Companies, Inc.

Voor meer informatie over Ontrack Data Recovery, kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.ontrack.co.uk.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof bij LEWIS, het IT PR bureau.
Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: vivianeb@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com