Ingezonden persbericht


Executive Briefing 'Becoming a High Performing Organisation'

Geachte relatie,

Graag brengen wij ook u op de hoogte van de Executive Briefing 'Becoming a High Performing Organisation', welke op 30 september 2004 plaatsvindt in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

Binnen veel organisaties besteden managers kostbare tijd en energie aan de ontwikkeling van strategische plannen. Dit is uiteraard van groot belang om de steeds veeleisender klanten en groeiende concurrentie het hoofd te bieden. Of deze plannen ook door de medewerkers worden uitgevoerd en gedragen is echter nog maar de vraag. Waarmaken wat je belooft is voor beleggers, analisten, klanten en medewerkers in het huidige economische klimaat een absolute voorwaarde. Organisaties moeten 'High Perfoming' zijn en snel, betrouwbare resultaten laten zien.

De experts Dr. Lynda Gratton (London Business School), Grimbert Rost van Tonningen (Boardroom Advisor) en Douglas Grobbe (ABN Amro Bank) bespreken, onder leiding van Richard de Vries (Hay Group), op 30 september met de deelnemers wat de voorwaarden zijn om een 'High Performing Organisation' te worden.

Programma 30 september 2004 (Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee)

10.00 - 11.30 uur: Kennismaking & kick-off Executive Briefing door de voorzitter Richard de Vries MMC (Hay Group)

11.30 - 13.00 uur: "Balanceren tussen investeerders-, klant- en medewerkers belangen" door Douglas Grobbe (ABN Amro Bank)

13.00 - 14.30 uur: Lunch

14.30 - 16.30 uur: "The Democratic Enterprise"
by Lynda Gratton (London Business School)

16.30 - 18.30 uur: "Goed Leiderschap - vanuit visie en motivatie - is noodzaak" door Grimbert Rost van Tonningen (Boardroom Advisor)

18.30 - 21.30 uur: Diner

Toegankelijk voor: deze Executive Briefing is alleen toegankelijk voor HR-, MD- en Algemeen Management.

--------------------------------