MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Grote internationale artiesten in de Nederlandse theaters

Persbericht

Delft 6 september 2004


The Waterboys - Janis Ian - Nick Lowe - Venice

The Waterboys acoustic
Na een korte clubtour vorig jaar, gaan the Waterboys dit najaar het theater in. De band was eind jaren tachtig een van de best gewaardeerde popbands, met Whole of the Moon als hun grootste hit. Zowel nummers van de laatst verschenen cd Universal Hall(2003) als bekende oude nummers zullen voorbij komen tijdens de acoustic theatertournee.
Data: 30 september t/m 9 oktober kijk voor de volledige speellijst op www.mojotheater.nl
Meer informatie: www.thewaterboys.com

Janis Ian Billies Bones Tour
Billies Bones heet het 18e album van Janis Ian dat, na een pauze van vier jaar, dit voorjaar is verschenen. In navolging op dit prachtige, folky album komt ze in oktober naar Nederland met een gelijknamige theatertournee. Muzikaal pendelt Janis Ian tussen Folk, Chanson, Country, Jazz en Blues. At Seventeen en Fly Too High zijn wereldhits van haar hand en kwalitatief representatief voor de rest van haar fascinerende repertoire.
Data: 12 t/m 29 oktober kijk voor de volledige speellijst op www.mojotheater.nl
Meer informatie: www.janisian.com

Nick Lowe In Concert
Nick Lowe, solo en akoestisch, zo zien wij hem graag. De 55-jarige singer-songwriter, producer en medeoprichter van het legendarische Stiff records stond aan de wieg van wat eind 70 punk heette. Zelf is hij vooral bekend geworden met hits als Cruel to be kind, Half a boy half a man en I love the sound of breaking glass allen uit eind jaren 70. Nick Lowe is een van de artiesten die zich er niet voor schaamt ouder te worden, maar dat zo gracieus doet dat hij plots springlevender lijkt dan het gros van zijn leeftijdsgenoten. Data : 7 t/m 13 november kijk voor de volledige speellijst op www.mojotheater.nl
Meer informatie:www.nicklowe.net

Venice In Concert
Dankzij het overdonderende succes van de reeks theateroptredens in najaar 2003, verovert Venice ons land in 2004 opnieuw. In oktober staat de release van het nieuwe album gepland. Dit album vormt de basis voor de nieuwe show die dit najaar in de Nederlandse theaters te zien is.
Data: 17 november t/m 22 december kijk voor de volledige speellijst op www.mojotheater.nl
Meer informatie: www.venicevibes.com

De kaartverkoop voor deze tournees is inmiddels gestart via de desbetreffende theaters.