Gemeente Schermer


Infobijeenkomst plan Meerdijk 30 september 2004

Grootschermer, 24 september 2004

Infobijeenkomst plan Meerdijk

HSB Volendam houdt op donderdag 30 september een inloop middag/avond voor het project Meerdijk in Grootschermer. Tussen 17.00 en 21.00 uur kan men in café De Jonge Ruiter in Grootschermer terecht voor informatie over het bouwplan.

Aan de Meerdijk in Grootschermer, op het voormalige Pilkes-terrein, zullen in totaal 37 woningen worden gebouw. Het gaat om appartementen, sociale koopwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland heeft inmiddels een verklaring van geen bezwaar voor de realisatie van het project afgegeven. Naar verwachting zal het college van burgemeester en wethouders van Schermer op korte termijn de bouwvergunning verlenen.

Tijdens de inloopmiddag/-avond kunnen belangstellenden informatie krijgen over de verschillende woningtypen. Er zullen tekeningen worden gepresenteerd, de diverse mogelijkheden worden belicht en de prijzen van de woningen bekend gemaakt. Voor kandidaat-kopers zijn er verkoopbrochures beschikbaar.

HSB heeft ruim honderd mensen, die in een eerder stadium belangstelling hebben getoond, een persoonlijke uitnodiging gestuurd. Uiteraard is de inloopmiddag/avond in De Jonge Ruiter voor een ieder toegankelijk.

Mensen die op 30 september verhinderd zijn, kunnen vanaf vijrdag 1 oktober informatie aanvragen bij de twee verkopende makelaars, te weten De Haan Makelaardij in De Rijp en Teunisse Makelaars in Purmerend.