Gemeente Haarlem


16 augustus 2004

212/2004
Gemeente Haarlem, college van burgemeester en wethouders

Persbericht


Workshop columns schrijven door journalist Jan Donkers

Op donderdag 30 september a.s. verzorgt Jan Donkers een workshop columns schrijven in de Centrale Bibliotheek aan de Gasthuisstraat 32 te Haarlem. De workshop duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. Na een met voorbeelden doorspekte inleiding mogen de deelnemers zelf aan de slag. De beste columns worden geplaatst op de website van de Stadsbibliotheek Haarlem en op de website van het Kwartiermakersfestival.

Jan Donkers werkt al 40 jaar als journalist en radioverslaggever voor onder andere NRC Handelsblad en de VPRO. Hij schreef jarenlang columns voor de Daklozenkrant, Voetbal International en het NRC.

Deze workshop vindt plaats in het kader van het Kwartiermakersfestival. Dit festival vindt voor de derde keer plaats in Haarlem en omstreken. Het wil de aandacht vestigen op de talenten en behoeften van mensen met een psychiatrische achtergrond.

De kosten van de workshop zijn E 3,- per persoon. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor de workshop via telefoonnummer 06 - 20989388. Of via e-mail: reserveren@kwartiermakersfestival.nl


Stadsbibliotheek
Hanneke Idema
023-5115300
idemaah@haarlem.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Gemeente Haarlem