Kenniscentrum Elektronische Overheid

13 aug 2004

Opening ICT Samenwerkingsverband Zuidwest Fryslân (ISZF)

Logo eGem

ISZF en EGEM organiseren op 30 september een bijeenkomst in Bolsward met als thema Samenwerken met ICT aan betere dienstverlening.

Bent u geïnteresseerd in hoe met inzet van ICT prestaties van uw gemeente op het gebied van dienstverlening verbeterd kunnen worden? En hoe samenwerking in en tussen gemeenten daar de motor achter kan zijn? Dan bent u op 30 september van harte welkom.

In de ochtend is er gelegenheid om in workshops en presentaties actief kennis en ervaringen uit te wisselen. Met bijdragen uit de praktijk van de noordelijke provincies, over hoe en waarom samenwerkingsverbanden zijn aangegaan. En wat daarvan de baten zijn, zowel voor de burger als voor de (inter-)gemeentelijke organisatie.

Na de lunch wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen die op gemeenten afkomen. Met aandacht voor de kansen die bijvoorbeeld de NAV (Nieuwe Authenticatie Voorziening) gemeenten biedt om elektronische dienstverlening te optimaliseren en hoe uw gemeente hiermee aan de slag kan gaan.

Rond 15.00 uur is er tijd ingeruimd voor de feestelijke officiële opening van het samenwerkingsverband ISZF in de Wymert te Bolsward door de voorzitter van het ISZF, burgemeester drs. J. Liemburg van Littenseradiel.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor overheidsdienstverleners uit de gemeenten van de noordelijke provincies (Groningen, Fryslân, Drenthe en Noordoostpolder). Graag nodigen we bestuurders, beleidsmedewerkers, projectleiders, verantwoordelijken I&A, informatiedeskundigen en (lijn-)managers uit deel te nemen. Ook vertegenwoordigers van gemeenten elders uit het land die betrokken zijn bij verbetering van e-dienstverlening, zijn uiteraard welkom.

Maximum aantal deelnemers: 120, deelname is gratis.

Binnenkort ontvangen genodigden uitgebreidere informatie en een programma. Deze informatie kunt u ook terugvinden op www.egem.nl en www.iszf.nl.

Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

Donderdag 30 september vanaf 10.00 tot 17.30 uur in de Wymert te Bolsward

Graag tot ziens!