CDA

CDA
23-09-04
30 september: 1e Rondje CDA met Aart Jan de Geus

Donderdag 30 september vindt in café-brasserie Dudok (Hofweg 1) te Den Haag het eerste Rondje CDA plaats. Het Rondje CDA is een nieuw gezamenlijk initiatief van het landelijk CDA en het CDA-Den Haag.

Elke laatste donderdag van de maand zal een prominent CDA-politicus een korte toespraak houden over een onderwerp dat op dat moment actueel is.

Na afloop van de toespraak is er de gelegenheid vragen te stellen onder leiding van een Haags CDA-gemeenteraadslid. Daarna wordt de ontmoeting in informele sfeer voortgezet onder het genot van een drankje en hapje. Om 18.30 uur is de bijeenkomst afgelopen. Rondje CDA vindt steeds plaats in café-brasserie Dudok (Hofweg 1) te Den Haag.

Rondje CDA is de opvolger van de lunchbijeenkomsten van het CDA-Den Haag.
Voor het Rondje CDA worden CDA-leden uit de regio Haaglanden, CDA-leden uit overige delen van het land, medewerkers van bewindspersonen, fracties en ministeries en partijbureau, Eerste Kamerleden, Tweede Kamerleden en parlementaire journalisten uitgenodigd. Uiteraard zijn ook belangstellenden van buiten het CDA van harte welkom.

Minister Aart Jan de Geus (Werkgelegenheid & Sociale Zaken) is bereid gevonden de aftrap te verrichten voor het Rondje CDA. Daags na de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer en twee dagen voor de landelijke actiedag van de vakbonden zal hij ingaan op de actuele politiek.

Na de bijeenkomst op 30 september vinden er dit jaar nog twee bijeenkomsten plaats:

Donderdag 28 oktober, met fractievoorzitter Maxime Verhagen Donderdag 25 november, met partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart
Beide bijeenkomsten beginnen om 17.30 uur en duren tot 18.30 uur.