Ingezonden persbericht


Intelligente Brocade SAN-router toegevoegd aan HP StorageWorks-portfolio

Doorbraak multiprotocol routing biedt krachtige SAN-connectiviteit

Tilburg, 30 september 2004 - De Brocade SilkWorm Multiprotocol SAN Router van Brocade Communications Systems, Inc., wordt onderdeel van het HP StorageWorks-productportfolio. Het intelligente SAN routing-platform voorziet in klantbehoeften op het vlak van consolidatie, eenvoudige datamigratie en connectiviteit over lange afstanden. De Multiprotocol Router van Brocade vergroot de efficiency en de eenvoud van het beheer van SAN-infrastructuren doordat het infrastructuren van verschillende leveranciers en op basis van diverse protocollen kan consolideren.

"HP en Brocade hebben samen meer dan 1,5 miljoen poorten geïnstalleerd en zijn daarmee marktleider in storage-netwerkoplossingen", zegt Nancy Marrone-Hurley, senior analist bij de Enterprise Strategy Group. "Door de SilkWorm Multiprotocol SAN Router toe te voegen aan zijn StorageWorks-aanbod, biedt HP klanten een flexibele storage-netwerkinfrastructuur voor het delen van bedrijfsmiddelen en databescherming. Dat zijn basiseisen voor een Adaptive Enterprise."

Frank Harbist, Vice-President en General Manager Storage Infrastructure & Software van HP: "De Multiprotocol SAN Router is een krachtige aanvulling op ons StorageWorks-portfolio. De technologie is een bouwsteen voor de Adaptive Enterprise-strategie die business en ICT optimaal op elkaar afstemt met een 'wire-once'-infrastructuur in datacenters. Verder is dit een oplossing voor uiteenlopende uitdagingen zoals tapeback-up-consolidatie, datamigratie en -replicatie en het veilig en selectief delen van data tussen SAN-omgevingen."

De Multiprotocol Router ondersteunt veilige en selectieve connectiviteit tussen apparatuur in verschillende fabrics zonder dat SAN-omgevingen fysiek moeten integreren. Dit voorkomt technische en organisatorische obstakels bij de consolidatie van infrastructuren. De Brocade-router biedt Fibre Channel-to-Fibre Channel-routing (FC-to-FC) en Fibre Channel over IP (FCIP voor SAN-to-SAN-connectiviteit over Fibre Channel of via IP-netwerken).

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.