Ingezonden persbericht


Brocade en EMC brengen SAN routing-platform op de markt

Innovatief EMC Connectrix AP-7420-B Multiprotocol router verbindt en consolideert SAN's

Tilburg, 30 september 2004 - Brocade Communications Systems, Inc. brengt zijn Brocade Multiprotocol-routers nu ook samen met storage-leverancier EMC Corporation op de markt. EMC en zijn channel-partners leveren de Brocade Multiprotocol Router aan klanten onder de naam EMC Connectrix AP-7420-B Multiprotocol Router.

"De geavanceerde functionaliteit van de nieuwste aanvulling op de EMC Connectrix-producten ondersteunt klanten bij de implementatie van een strategie voor information life cycle management. Door de vereenvoudiging van datamigratietaken en consolidatie van de back-upinfrastructuur wordt de basis gelegd voor bedrijfscontinuïteit", aldus Chuck Hollis, Vice-President Storage Platforms Marketing van EMC. "De EMC Connectrix AP-7420-B Multiprotocol Router past naadloos in ons portfolio van storage-systemen en -software."

De EMC Connectrix AP-7420-B Multiprotocol Router biedt Fibre Channel-routing en ondersteunt veilige en selectieve connectiviteit tussen SAN-apparatuur op verschillende fabrics. Hierbij blijft de administratieve scheiding tussen de fabrics in tact, zodat beheerders geen technische en organisatorische beperkingen tegenkomen bij SAN-consolidatie. Daarnaast biedt de Fibre Channel-to-Fibre Channel-routing (FC-to-FC) naadloze en directe SAN-connectiviteit zonder tijdrovende en vertragende bundeling van fabrics.

Nancy Marrone-Hurley, senior analist bij de Enterprise Strategy Group: "De Connectrix Multiprotocol Router is een kernonderdeel voor het information life cycle management-concept (ILM). De router biedt de flexibiliteit voor veilig dataverkeer tussen verschillende fabrics. Hierdoor kunnen organisaties databronnen effectief delen en ILM-processen binnen de gehele infrastructuur implementeren."

"De SAN-router is een krachtige oplossing voor de huidige operationele uitdagingen", zegt Tom Buiocchi, VP Worldwide Marketing van Brocade. "De oplossing stroomlijnt SAN-ontwerp, inter-fabric-consolidatie en migratie van infrastructuren. Door de flexibele connectiviteit en het vermogen om bedrijfsmiddelen te delen, werken we met onze router mee aan de realisatie van ILM.

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.