STICHTING HAPPY LIFE!

Chopra Center Yoga exclusief in Nederland

De Stichting Happy Life! brengt exclusief voor Nederland een nieuwe vorm van yoga: Chopra Center Yoga. Dit door Dr. Deepak Chopra ontwikkelde programma onderscheidt zich doordat het de eeuwenoude kunst van Hatha Yoga verenigt met de principes uit zijn wereldwijd verkochte boek 'de Zeven Spirituele Wetten van Succes'.

Chopra Center Yoga smeedt yoga oefeningen, ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken en eeuwenoude wijsheid aaneen tot een inspirerend geheel. Hierdoor voorziet het niet alleen in de nog steeds toenemende vraag naar 'mind/body' programma's, maar bevordert het ook effectief de gezondheid en het algeheel welzijn van de deelnemers.

Anke Bosman - de Jager, voorzitter van de onafhankelijke stichting Happy Life!, is na haar opleiding aan het Chopra Center in Californië als enige in Nederland gecertificeerd om Chopra Center Yoga te geven.

Dr. Deepak Chopra is auteur van 35 boeken en 100 CD's, video's, DVD's en CD-ROMs. Zijn werk is vertaald in ruim 30 talen. Er zijn meer dan 20 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Deepak Chopra geeft lezingen over de hele wereld en treedt op in radio en TV programma's. Hij is adviseur van bekende en onbekende personen en organisaties. Time Magazine (juni 1999) noemt hem als één van de top-100 'helden en boegbeelden van de 20ste eeuw' en beschrijft hem als 'de poëtische profeet van de alternatieve geneeskunde'.

'Chopra Centers for Wellbeing' zijn er in Californië, Georgia, Alabama en Florida. Momenteel wordt gewerkt aan nieuwe Centers in New York en Londen.

De stichting Happy Life! wil bijdragen aan het beleven van 'gezondheid en geluk in alle aspecten van je leven'. Happy Life! biedt daartoe cursussen, lezingen, persoonlijke begeleiding en publicaties. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de stichting: www.happylife.nl .

INFORMATIE VOOR DE PERS:

contactpersoon: Anke Bosman - de Jager
email: a.bosman@happylife.nl
telefoon: +31 (0)35 64 62 791
website: www.happylife.nl

Stichting HappyLife
Olympia 1 A & B
1213NS Hilversum

30 sep 04 12:14