MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Papa Roach in Concert

Delft, 28 juli 2004

PAPA ROACH IN CONCERT

Op 3 oktober 2004 komt de Amerikaanse alternatieve-metal groep Papa Roach voor een eenmalige show naar Nederland. De band zal dan in de Tilburgse 013 de nieuwe CD 'Getting Away with Murder' promoten, welke uitkomt op 27 augustus aanstaande.

Papa Roach houdt van muzikale veranderingen. De muziek van Papa Roach stond tijdens het begin van hun carrière in 1993 tot aan het laatste album, 'lovehatetragedy' uit 2002, vooral voor 'luid, scherp, hard en agressief'. Nú, twee jaar later, speelt daarnaast de melodie een prominente rol in hun songs. Dat is ook duidelijk te horen op hun nieuwe album. Zanger Jacoby Shaddix verklaart: 'We are still a tough rock 'n roll band, but we are not afraid to break out of our shell and use more melody this time.'

Het album 'lovehatetragedy' wat in juni 2002 verscheen, was driemaal platina geworden dankzij de hitsingle 'Last Resort'. Tijdens de Europese Tour dat jaar, stond de band ook in Tilburg, alwaar ze in een uitverkocht 013 de boel op zijn kop hebben gezet met hun harde, agressieve beats. Nu zal de show van de bandleden uit Sacramento, Californië meer gericht zijn op optimisme en zal het publiek verrast worden met de verandering die de band heeft ondergaan. Met voorbedachten rade, onberispelijk en uitgedrukt met een puur hart (welke tegenwoordig ook het symbool van de band vormt) zal Papa Roach het publiek overrompelen met positieve 'vibes'.

Papa Roach + Support Act (tba)
Zondag 3 oktober

013, Tilburg
Entree: Euro 29 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop begint as zaterdag 31 juli 2004 om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (Euro 0,45 pm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.