IKON

P E R S B E R I C H T

Annemiek Schrijver start met nieuw IKON-seizoen

Annemiek Schrijver is de presentator van twee IKON-programma s die dit najaar een nieuw seizoen ingaan. Op 3 oktober start Schrijver met een nieuwe serie van IKON LIVE. In dit zondagmiddagmagazine over cultuur en religie biedt Schrijver wekelijks Eerste Hulp Bij Reflectie (EHBR) door actuele antwoorden te zoeken op de grote vragen des levens.

Over grote vragen gaat het ook in Het Vermoeden, dat op zondag 10 oktober aan een nieuw seizoen begint. In dit programma, dat twee jaar geleden in de plaats is gekomen van de televisie-kerkdienst, praat Annemiek Schrijver met bekende en minder bekende Nederlanders over hun drijfveren en verlangens en over de rol die religie in hun leven speelt.

Annemiek Schrijver werkt sinds twee jaar bij de IKON. Schrijver komt oorspronkelijk uit de muziekwereld. Na haar studie aan het conservatorium werkte ze als muziektherapeut met geriatrische patiënten en verstandelijk gehandicapten. Ze was ook taxichauffeur en barpianist. Later kwam ze bij de publieke omroep terecht en maakte ze voor Tros, NCRV en KRO talloze radioprogramma s, van Damokles tot Plein Publiek. Haar eerste tv-optreden was als presentator van het NCRV-programma Copyright Mens.

Hilversum, 16 september 2004


---

NOOT VOOR DE PERS,

IKON