Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Vincent Van Gogh koetsenrit 2004

21/09/2004

Nuenen, 21 september 2004

Op zondag 3 oktober vindt een van de grootste en bekendste evenementen van Nuenen plaats, de Vincent van Gogh-rit. Dit internationale evenement wordt voor de 17e keer gehouden. Het sportieve, aantrekkelijke en sfeervolle karakter vormt elk jaar weer een grote trekpleister voor deelnemers en toeschouwers. Voor informatie en het aanvragen van een inschrijfformulier belt u telefoonnummer 0499-327271.

Oriëntatie-rit
Deelnemers aan de Vincent van Gogh-rit, equipes en aanspanningen, starten vanaf 10.00 uur in het centrum van Nuenen. De rit, ongeveer 30 km lang, voert door het dorp en haar nabije bosgebieden. De organisatie verwacht wederom ca. 200 inschrijvingen. De equipes en aanspanningen zullen tussen 13.00 en 16.30 uur finishen. De prijsuitreiking vindt plaats om 20.30 uur plaatsvindt. Start, finish en prijsuitreiking vinden plaats voor Café Schafrath, aan het Park te Nuenen.

De Vincent van Gogh-rit bestaat uit twee trajecten.. Na het eerste traject arriveren de deelnemers bij de "Sherrystop" op Landgoed Henkelman aan de Lieshoutseweg 45 in Gerwen. Hier vinden deelnemers (maar ook toeschouwers) een warm onthaal. Ze kunnen genieten van een hapje en een drankje en is er gelegenheid om van gedachten te wisselen, alvorens men aan het tweede traject begint.