Nighttown Rotterdam

ZO 03.10 ROCK INFUUS met HARRY MERRY (T)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Another Nice Mess You've Got Me Into is de titel van het debuutalbum van Harry Merry. Harry Merry is een singer/songwriter die met z'n keyboard optreedt. Er is niemand op deze aardkloot die zulke muziek maakt als deze Harry. Dat kunnen we ook van support act Stöma zeggen. Het belooft dus een muzikaal ongrijpbare avond te worden.

Merry gebruikt de vreemdste tellingen en registers. Ook tekstueel slaat Harry een wel erg andere toon aan dan de meeste musici, maar hij krijgt iedereen aan het swingen met zijn muziek en zijn mensen na zijn optredens vaak tot tranen geroerd! Zoals jullie gewend zijn bij een releaseparty krijg je de CD bij het entreegeld.

Na het uiteenvallen van Doodoo's Coffee in 2002 (CD Chosen Boundaries, winnaars Vers Uit de Maas 1998) zijn Bruno en Wouter als Stöma doorgegaan. De muziek is zeer dynamisch, opgefokt, psychedelisch en meeslepend met invloeden uit elke denkbare hoek: Stravinsky, John Coltrane, Butthole Surfers, King Crimson, Mike Patton, Ruins en (!) Harry Merry. De optredens balanceren op de rand van performance-art en chaos. Lill' Red verzorgt samen met deze Rotterdammers het voorprogramma deze avond.

ZO 03.10 Harry Merry + Lill' Red + Stöma
Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur
EUR 10,-

www.nighttown.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl


---- --