Ingezonden persbericht


Amadeus Art nodigt U van harte uit voor de smaakvolle opening van de expositie van

JACQUES TANGE

In 2003 uitgeroepen tot meest veelbelovend kunstenaar van het jaar

En die reputatie maakt hij meer dan waar. De expositie omvat een schitterende collectie schilderijen en zeefdrukken in de kleurrijke stijl waarin Tange ongeëvenaard is. De belangstelling voor zijn werk is groot en ook internationaal sterk groeiende.

Kunst is al decennia lang een uitstekende investering gebleken. Maar het is bovenal een teken van goede smaak. Amadeus Art is daarom trots om U het werk van de meest veelbelovende Nederlandse kunstenaar te kunnen presenteren.

Zijn werk is boeiend, kleurrijk en verrassend en laat zich moeilijk onderbrengen in de nu bekende Nederlandse kunststromingen. Wie verder kijkt dan de eerste aanblik ontdekt een diepere emotie die Tange presenteert met een ondeugende knipoog. Kijkt u naar een vrolijke weide met een vrouw en mannen in bootjes op het water? Of ziet U meer? Een andere wereld, vol magie, een onvervulbaar verlangen, een spel tussen man en vrouw, tussen verlangen en afstandelijkheid?

Amadeus Art daagt U graag uit voor een ontdekkingsreis in de wereld van Jacques Tange.
De opening gaat vergezeld van een smaakvolle wijnproeverij, verzorgd door een gerenommeerd wijnhuis uit Frankrijk en vindt plaats op:

Zondag 3 oktober
14.00 tot 19.00 uur
AVU Amadeus Art Gallery
Pr. Julianaplein 66
3817 CS Amersfoort

Jacques Tange zal op deze bijzondere opening zelf aanwezig zijn.

Meer informatie over Amadeus Art vindt U op: www.amadeusart.nl

Met vriendelijke groet,

Amadeus Art

amadeusart@planet.nl