Politie Gelderland-Midden

Arnhem, zes winkeldieven aangehouden

Publicatiedatum: 03-10-2004

De politie heeft vrijdag en zaterdag in Arnhem zes winkeldieven aangehouden. Hieronder een overzicht:


-Vrijdagmiddag is in de Ketelstraat een 28-jarige vrouw aangehouden op verdenking van het stelen van kleding uit een winkel in die straat. De vrouw zou de kledingstukken ter waarde van enkele honderden euro's van een schap hebben gepakt en die vervolgens in haar tas hebben gedaan waarna de winkel verliet zonder te betalen. De vrouw is heeft later die middag met een dagvaarding het politiebureau verlaten.
-Twee meiden van 13 en 14 jaar oud zijn vrijdagmiddag aangehouden in winkelcentrum Kronenburg. Het tweetal zou goederen in hun jaszak hebben gestopt en zonder te betalen de winkel hebben verlaten. De politie heeft de verdachten opgehaald bij de beveiliging en op het politiebureau de ouders van het stel in kennis gesteld.
-Ook zaterdagmiddag is in winkelcentrum Kronenburg een tweetal dames aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De dames 16 en 20 jaar oud, zouden een make-up-artikel hebben gestolen. Het tweetal is door de politie overgebracht naar het politiebureau, waar ze zijn voorgeleid.

-Later die middag was het opnieuw raak in winkelcentrum Kronenburg. Een 42-jarige Arnhemse is aangehouden voor winkeldiefstal en heeft na de voorgeleiding een bekeuring van 125 euro opgelegd gekregen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---