Politie Gelderland-Midden

Snelheidscontroles Arnhem Veluwezoom

Publicatiedatum: 03-10-2004

De Politie Gelderland-Midden heeft vrijdag diverse verkeerscontroles in het district Arnhem Veluwezoom uitgevoerd. Hieronder volgt een overzicht:


-Op de Koningsweg in Arnhem zijn vrijdag 47 passanten bekeurd voor een te hoge snelheid. Tussen 07.23 uur en 13.25 uur werden 1720 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid is 120 km/uur.
-In Arnhem op de Otterloseweg heeft het team vrijdag aan 9 bestuurders een bekeuring uitgedeeld. De controle vond plaats tussen 10.14 uur en 16.20 uur en betrof in totaal 2000 voertuigen. De hoogst gemeten snelheid is onbekend.

-Een motoragent heeft vrijdagmiddag op diverse locaties gecontroleerd op snelheid, gordel, roodlicht en het dragen van een helm. Hierbij heeft hij zes bestuurders bekeurd voor het overtreden van de maximum snelheid, één voor rijden door roodlicht en één voor het niet dragen van de gordel. Ook werden drie bekeuringen uitgedeeld aan automobilisten die een geslotenverklaring negeerden.

Zelf geflitst? Kijk op www.politiegelderlandmidden.nl op de pagina's van het verkeershandhavingsteam voor een overzicht van de controlewegen. Boetes voor te hard rijden zijn terug te vinden in de boetecomputer op www.openbaarministerie.nl.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---