Binnensticht, 12.15 uur

Utrecht 03-10-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Ongeval onder invloed

DE BILT Zaterdagavond omstreeks 20.15 uur kreeg de politie de melding dat een automobilist na het veroorzaken van aanrijding met een geparkeerde auto op de Julianalaan in Bunnik, was doorgereden. Omstanders hadden het kenteken van de automobilist, een 57-jarige man uit Bilthoven, genoteerd. Surveillerende agenten zagen de man op de Universiteitsweg in De Bilt rijden, alwaar zij hem aanhielden. Hij rook naar alcohol en blies 590 ug/l. Tevens werd er in de auto van de man een vuurwapen aangetroffen. Proces-verbaal is opgemaakt.

Verkeersongevallen met letsel

ZEIST Zaterdagmiddag omstreeks 12.30 uur raakte op de Lommerlust een 50-jarige vrouw uit Zeist gewond. De vrouw fietste langs een geparkeerde auto waarvan de 47-jarige bestuurder uit Zeist ineens het voorportier opende. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar het UMC te Utrecht vervoerd.

Om 13.45 uur reden twee jongens uit Zeist op één fiets op de Weteringlaan. De 15-jarige bestuurder raakte uit balans en kwam op de verkeerde weghelft terecht. Daar reed een bromfietser die de twee jongens niet meer kon ontwijken. De 15-jarige jongen kwam onder de bromfiets terecht en is met beenletsel per ambulance naar het UMC te Utrecht vervoerd.