LEADS PUBLIC RELATIONS

Clarity Training Group neemt activiteiten Citee Education over

Doorstart van trainingstak failliet Real Time Companies

Clarity Training Group neemt activiteiten Citee Education over

AMSTERDAM, 20041003 -- De in Breukelen gevestigde Clarity Training Group heeft de trainingsactiviteiten van Citee Education overgenomen. Citee maakt na het faillissement van moederbedrijf Real Time Companies (voorheen Newconomy) een doorstart binnen Clarity en gaat daarbij gebruik maken van de schaalvoordelen van dit concern.

Over Citee Education
Citee Education verzorgt trainingen voor ICT specialisten en gebruikers van kantoortoepassingen. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van maatwerk trainingen en opleidingstrajecten. Met de overname van de activiteiten is de werkgelegenheid van 15 personen gewaarborgd.

Citee Education zal haar activiteiten voortzetten vanuit Zoetermeer. De strategische samenwerking met BT Syntegra garandeert de klanten van Citee Education de doorgang van de reeds geplande opdrachten voor de komende periode.

Over de Clarity Training Group
Clarity Training heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van opleidingsplannen voor het bedrijfsleven. Daarnaast is het Nederland's enige aanbieder van totaaloplossingen voor trainingen en opleidingen binnen één en dezelfde onderneming. Doordat Clarity de zorg en coördinatie van de totale trainingsbehoefte binnen een organisatie op zicht neemt ontstaan schaalvoordelen met behoud van kwaliteit. Herman Goedman van Clarity: 'Doordat wij opereren vanuit een opleidingsplan, kunnen wij de specifieke opleidingsbehoefte van een organisatie in kaart brengen. 'Gecombineerd met alle mogelijke trainingen van Clarity
- variërend van ICT tot bijvoorbeeld management en marketing - ontstaat inkoopkracht en kunnen wij onze relaties besparingen tot wel 30% garanderen'. Goedman vervolgt: 'Met de overname van de activiteiten van Citee Education versterkt Clarity zich in de markt van ICT opleidingen en kunnen overall schaalvoordelen ontstaan'. Einde persinformatie. 3 Oktober 2004.