Eemland zuid 11.45 uur

Utrecht 03-10-2004 - Persberichten district Eemland zuid

Mishandeling paard

LEUSDEN Op zaterdagmiddag 2 oktober werd tussen 16.00 17.00 uur een paard mishandeld. Het dier stond in een wei op de Asschatterweg en werd hier met vermoedelijk een mes gesneden in een bil. In totaal werden in dit weiland nu al 5 paarden door onbekende(n) verwond. Dit gebeurde in juli en september. Deze dieren werden ook mishandeld door steken en sneden in de huid toe te brengen. De eigenaar heeft aangifte gedaan van de mishandelingen.

Verdachte winkeldiefstal aangehouden

AMERSFOORT In een winkel aan de Leusderweg is op zaterdagmiddag rond 16.30 uur een 30-jarige vrouw uit Amersfoort aangehouden op verdenking van diefstal. De vrouw bekende de diefstal van goederen uit de winkel en heeft een boete gekregen.

Vechtpartij

AMERSFOORT Op zaterdagmiddag 2 oktober kreeg de politie om 15.30 uur de melding van een vechtpartij op de van Randwijcklaan. Hier bleek dat een 26-jarige en een 45-jarige man uit Amersfoort ruzie met elkaar hadden. Oorzaak van de ruzie is onbekend. De 26-jarige man zou de ander met een mes hebben gestoken waarop de ander een kleine verwonding opliep. Deze man probeerde de ander met een stofzuigerslang te lijf te gaan en raakte daarbij een geparkeerde auto, die lichte schade opliep. Beide verdachten werden aangehouden en meegenomen naar het bureau voor nader verhoor.