Tiscali

TISCALI REIKT TIJDENS ENTREPRENEUR OF THE YEAR COMPETITIE DE PUBLIEKSPRIJS UIT

Utrecht 3 oktober 2004 Gisterenavond is Arjen de Koning van Paradigit Computers bv naast Entrepreneur of the Year ook de winnaar geworden van de Tiscali Entrepreneur of the Year Publieksprijs 2004 . De winnaar heeft zijn prijzen in ontvangst genomen tijdens de jaarlijkse Galafinale van de Entrepreneur of the Year Award. De Tiscali Publieksprijs werd uitgereikt door Rob van Velzen, Director Sales & Marketing van Tiscali Benelux. Met de Publieksprijs onderstreept Tiscali de betrokkenheid bij succesvol ondernemerschap.

De stemming voor de Publieksprijs heeft in de zomermaanden via internet plaatsgevonden. Arjen de Koning werd door het publiek met meerderheid van stemmen gekozen. Tiscali reikt voor de 3e keer de Publieksprijs uit tijdens de jaarlijkse galafinale. De competitie heeft als doel om wereldwijd succesvol ondernemerschap te ondersteunen. De Entrepreneur of the Year Award is een initiatief van Ernst & Young en wordt in Nederland georganiseerd in samenwerking met Fortis Bank en Tiscali. De prijs wordt ondersteund door Universiteit Nyenrode, Ministerie van Economische Zaken, VNO-NCW en de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. Tijdens de gisteren gehouden galafinale overhandigde Willem Vermeend de Entrepreneur of the Year Award 2004 aan Arjen de Koning, directeur Paradigit Computers BV. Ook werd op deze avond een speciale award uitgereikt aan de Emerging Entrepreneur of the Year 2004 , een prijs voor de meest succesvolle startende ondernemer, Jost Postmes van Triticum Exploitatie BV.

Uit de honderden aanmeldingen voor de Entrepreneur of the Year 2004 competitie worden vijfentwintig ondernemers uitgenodigd voor een jurydag op Universiteit Nyenrode waar de finalisten worden geselecteerd en genomineerd binnen vier categorieën. De nationale winnaar van de Entrepreneur of the Year 2004 titel is automatisch genomineerd voor de World Entrepreneur Of The Year verkiezing, een wereldwijde competitie met een galafinale in Monaco in mei 2005.

Over Tiscali B.V.

Tiscali B.V. is de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato,

Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), the Internet Communication Company . Tiscali biedt breedband- en inbelinternettoegang voor consumenten en zakelijk gebruik, innovatieve communicatiediensten en content. Op 30 juni 2004 had Tiscali 7,9 miljoen actieve gebruikers en was het aantal breedbandabonnees gestaag gegroeid tot 1,44 miljoen. De corporate website van Tiscali is www.tiscali.com. De Nederlandse website van Tiscali is www.tiscali.nl