Politie Zeeland


O-9522-2004 Vernielde auto's Goes

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Goes verschillende auto's vernield.
Op de Ravelijn de Groene Jager werden vier auto's het doelwit van een vandaal en in de Middelburgsestraat werden nog eens drie vernielde auto's gemeld bij de politie. Van alle auto's werden de buitenspiegels beschadigd. Het totale schadebedrag loopt in de duizenden euro's.


Z-9523-2004 Woningbrand Oostburg

Tijdens een grote uitslaande brand in een woning aan de Brouwerijstraat in Oostburg is een woning zwaar beschadigd.
Omstreeks 02.36 uur zondagmorgen kwam de melding bij de brandweer binnen die direct met groot materieel ter plaatse ging. Rond 04.00 uur werd het sein "brand meester" gegeven. Er is tot ongeveer 06.00 uur nog nageblust. De Technische Recherche van de politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Er waren geen bewoners in het pand aanwezig.


Z-9524-2004 Overval op taxichauffeur

Bij een overval op een 42-jarige Belgische taxichauffeur in Terneuzen, op de Guido Gezellestraat, is vanmorgen een geldbedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt.
De man moest een passagier vanuit Antwerpen naar Terneuzen brengen. Daar aangekomen, omstreeks 05.20 uur, haalde de passagier een wapen tevoorschijn en bedreigde de chauffeur hiermee. De chauffeur heeft zijn verdiensten afgestaan aan de overvaller. Het signalement van de overvaller luidt:
Een man van ongeveer 30 jaar oud, van ongeveer 1.75 meter lang. Hij had steil achterover gekamd zwart haar waar gel in zat. De man had een stoppelbaard. De man sprak gebrekkig Nederlands.


W-9525-2004 Poging inbraak in auto

In de Berkenstraat in Oost Souburg is tussen vrijdag 21.00 en zaterdag 15.00 uur gepoogd in te breken in een personenauto.
De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Berkenstraat en er is gepoogd de sloten te forceren. Dit is niet gelukt en uit de auto werd dan ook niets ontvreemd.


O-9526-2004 Zonder helm

Op de Binnenkamer in Tholen heeft een bromfietser zaterdag rond 16.43 uur een bekeuring gekregen omdat hij zonder helm op zijn brommer zat.

O-9527-2004 Bekeuring
Op de 's-Gravenpolderseweg heeft een automobilist gistermiddag rond 16.58 uur een bekeuring gekregen voor het rijden zonder gordel.
De man kreeg een boete van 45 euro.

Z-9528-2004 Alcoholcontrole
Tijdens een alcoholcontrole op de Lovenpolderstraat in Hoek, op zaterdag omstreeks 17.15 uur, werd een 61-jarige man uit Oostburg op heterdaad betrapt tijdens het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van twee uur en een bekeuring.





Politie Zeeland