Politie Zeeland


O-9545-2004 Bekeurd voor wildplassen

Op de Kolveniershof in Goes is zondagochtend rond 01.05 uur een man bekeurd omdat hij tegen de gevel van een gebouw stond te plassen.

W-9546-2004 Niet verzekerd
In Westkapelle, op de Grindweg, werd een 23-jarige Middelburgse automobilist aan de kant van de weg gezet door de politie, omdat hij met een kapot achterlicht reed.
Bij verder controle bleek dat zijn auto helemaal niet verzekerd was en de APK al twee jaar verlopen. Voor alle drie de feiten kreeg de Middelburger proces-verbaal en zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf.


W-9547-2004 Alcoholcontrole

Op de Dam in Middelburg is zondagochtend rond 01.54 uur een 19-jarige Delftenaar betrapt op het rijden onder invloed op zijn bromfiets.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna twee keer zoveel had gedronken dan toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring.
De man viel op, omdat hij wegreed toen hij een politieauto zag staan. Bij het wegrijden haalde hij zulke vreemde capriolen uit dat hij door de politie werd staandegehouden. De bromfietser krijgt ook nog een verbaal voor het veroorzaken van gevaar of hinder voor andere weggebruikers.


O-9548-2004 Alcoholcontrole

In de Westerscheldetunnel werd zondagmorgen rond 02.00 uur een 33-jarige man uit Sas van Gent betrapt op het rijden onder invloed.
Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod vaneen uur en een bekeuring.


O-9549-2004 Alcoholcontole

Op de Nieuwe Koolweg in Zierikzee werd een 40-jarige automobilist uit Zierikzee betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed, omstreeks 03.35 uur zondagmorgen, over de Nieuwe Koolweg toen hij door de politie gecontroleerd werd. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim twee maal zoveel had gedronken dan toegestaan is. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en hij mag zich bij de rechter verantwoorden.


O-9550-2004 Bekeurd

Omstreeks 04.05 uur vannacht is een 30-jarige Kapellenaar bekeurd omdat hij tegen een brievenbus op de Grote Markt in Goes aan het plassen was.

W-9551-2004 Alcohol controle
Op de Burg. Stemerdinglaan in Oost Souburg is vannacht omstreeks 04.08 uur een 49-jarige Vlissinger betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van twee uur en een bekeuring.





Politie Zeeland