Ingezonden persbericht

Doorstart van failliet Renzo's

27 september 2004, Vandaag maakt Start-end bekend dat ze in opdracht van de curator de doorstart van Renzo's Delicatessen BV organiseert. Doel is om binnen een week met partijen in gesprek te raken welke bereid zijn tot overname.

Renzo's is gevestigd aan de van Baerlestraat 67, 1071 AR Amsterdam (oud zuid). Renzo s heeft een grote bekendheid opgebouwd als traiteur en cateraar. Veel mensen komen er ook voor lunch en diner. Er is een uitgebreid winkel assortiment. In de zomer beschikt Renzo s over een terrasje. Binnen zijn een aantal tafeltjes over de begane grond en vide verdeeld.

Maurits Koster van Start-end kreeg vrij onverwachts telefoon van de curator. Renzo's heeft altijd heel goed gepresteerd en een grote bekendheid in Amsterdam opgebouwd. Er is veel interesse.

Op 4 oktober 2004 is er een bezichtiging voor gegadigden tussen 12.00 en 13.00 uur op de van Baerlestraat 67 in Amsterdam. Het verkoopprofiel staat op www.start-end.nl.

Einde

Profiel Start-end:

Sinds september 2000 biedt Start-end diensten aan voor curatoren, banken en bedrijven. Start-end onderscheidt zich door gebruik te maken van nieuwe middelen zoals een online marktplaats en database gedreven verkooptechnieken. Start-end is echter meer dan alleen een bedrijf dat zich richt op ondersteuning bij het doorstarten van bedrijven en het veilen van bedrijfsactiva op internet. Het biedt een compleet pakket van diensten, zoals taxaties, ICT-waardering, interim management, het veiligstellen van roerende zaken, inventarisatie van debiteuren, orderportefeuille en onderhanden werk en het maken van kosten/baten analyses.

Het management van Start-end bestaat uit drs. Hendrik Jan van Es en drs. Maurits Koster. Bij het bedrijf werken 10 medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Start-end B.V.

Keienbergweg 3

1090 GL Amsterdam

Tel. +31 (0)20 452 4712

Fax. +31 (0)20 423 22 10

info@start-end.nl