Gemeente Schermer


Europese aanbesteding reïntegratietrajecten gemeenten Noord-Kennemerland

BEKENDMAKING

Europese aanbesteding reïntegratietrajecten gemeenten Noord-Kennemerland

De regiogemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Graft-de Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Schermer nodigen bedrijven uit zich aan te melden voor de selectieronde van de Europese aanbesteding reïntegratietrajecten gemeenten Noord-Kennemerland 2005-2007.

In het kader van de Wet Werk en Bijstand (WWB) hanteren wij de basisprincipes:
Ø Werk boven inkomen;
Ø Kwaliteit van de cliënt als maatstaf;
Ø Rechtmatige en doelmatige uitvoering.

Er zal in segmenten worden aanbesteed. U kunt zich per segment aanmelden en het is mogelijk dit voor meerdere segmenten te doen. De segmenten zijn:

1. Voortraject;

2. Aanbodversterking;

3. Arbeidsritme en werkervaring;

4. Directe bemiddeling.

In eerste instantie willen wij de producten uit deze segmenten aanwenden voor belanghebbenden uit de volgende doelgroepen: q Korte bemiddelingstrajecten;
q Trajecten naar werk;
In tweede instantie richten wij ons tot de doelgroepen voor sociale activering en niet-uitkeringsgerechtingen. Deze doelgroepen worden niet in deze aanbesteding meegenomen, na vaststelling van het beleid zal hiervoor een aanbestedingsprocedure worden opgestart.

Voor de selectieronde is een "Selectieleidraad Europese aanbesteding reïntegratietrajecten gemeenten Noord-Kennemerland 2005-2007" opgesteld. U kunt deze selectieleidraad opvragen bij: de heer ing. P.S. Blom, inkoper Centrale Eenheid Inkoop gemeente Alkmaar, emailadres PBlom@alkmaar.nl.
De in de selectieleidraad gevraagde informatie dient uiterlijk 16 november 2004 om 15.00 uur in het bezit van de opdrachtgever te zijn. Bedrijven die voldoen aan de in de selectieleidraad gestelde selectiecriteria worden uitgenodigd een offerte in te dienen. Informatie omtrent deze Europese aanbesteding is ook terug te vinden in het Supplement op het Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen onder publicatienummer 2004/S 189-161296 (te bereiken via http://ted.publications.eu.int/official) en op de websites van de regiogemeenten.