Ingezonden persbericht


Persbericht

4 oktober 2004

Cartesis versterkt samenwerking met IBM

~ Cartesis Magnitude V9 is opgenomen in IBM s Global Solution Directory en heeft IBM ServerProven certificatie verkregen~

Cartesis, de Business Performance Management specialist, werkt samen met IBM om Cartesis Magnitude beschikbaar te maken voor IBM klanten. IBM heeft de Cartesis Magnitude in zijn Global Solutions Directory opgenomen en heeft het pakket gecertificeerd als een ServerProven Solution voor IBM pSeries and xSeries servers.

De Global Solutions Directory is ontworpen voor IBM ontwikkelaars en IBM s zakelijke partners. Het gaat om een gedetailleerde online catalogus van applicaties, tools en diensten van IBM en hun zakelijke partners. Opname in de directory vergroot zowel de zichtbaarheid van BPM als de bijbehorende voordelen ervan. Het geeft servicegebruikers een eenvoudige toegang tot informatie over Cartesis en zijn belangrijkste product.

IBM s Global Solutions Directory is een essentiële referentiegids van belangrijke oplossingen die op de zakelijke markt verkrijgbaar zijn. We zijn verheugd dat we op deze manier onze samenwerking met IBM verder kunnen uitbreiden. De opname van Cartesis Magnitude in de directory is een belangrijke stap voor ons en we denken dat de plaatsing op de lijst veel commerciële kansen zal creëren, aldus Olivier Kilani, IT Expertise and Consulting Branch Director binnen Cartesis Global Operations Division.

Behalve dat Cartesis in de directory is opgenomen, heeft het bedrijf ook de ServerProven certificering toegewezen gekregen. Dit is een extra kwaliteitsgarantie voor Cartesis Magnitude. IBM kent deze certificering toe aan oplossingen, die een optimale compatibiliteit met IBM servers bieden. Bedrijven die ServerProven oplossingen gebruiken, kunnen profiteren van extra ondersteuning en speciale aanbiedingen, wat kan leiden tot een betere IT-inrichting en kostenbesparingen.

Meer informatie over IBM s Global Solutions Directory is te vinden op: http://www.developer.ibm.com/solutions/isv/igssg.nsf/list/bycompanyname/86256B7B0003EBBF86256E7C00666F84?OpenDocument

(275 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Cartesis
Cartesis biedt CFO's een unieke business performance management oplossing, die hen in staat stelt duidelijk het verhaal achter de cijfers te vertellen. Toonaangevende multinationals over de hele wereld vertrouwen op Cartesis softwaretoepassingen om een volledig beeld van hun prestaties te verkrijgen en deze gedetailleerde informatie voor zowel interne als externe belanghebbenden beschikbaar te maken. Het bedrijf heeft kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Madrid, Norwalk, CT, Parijs, Tokyo en Utrecht. Cartesis producten bieden multinationals de analytische capaciteit en de flexibiliteit die ze nodig hebben om op de snelle veranderingen in hun markt in te kunnen spelen. Eén op de vijf bedrijven uit de Fortune Global 100 en meer dan 30% van de Financial Times European 100 gebruiken Cartesis oplossingen om de best mogelijke controle over hun financiële informatie en processen te houden.

Ingezonden persbericht