Binnensticht, 11.10 uur

Utrecht 04-10-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Brand

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Op zondag 3 oktober heeft brand gewoed in een kas.

Rond 22.25 uur kregen de politie en brandweer de melding van een brand in een woning aan de Engweg. Onderweg naar de opgegeven locatie werd doorgegeven dat het een brand in een kas betrof.

De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de kas verloren ging. Daar er een vermoeden van brandstichting bestaat, worden getuigen die iets verdachts voor of tijdens de brand hebben gezien, verzocht contact op te nemen met de politie van district Binnensticht op telefoonnummer 0900-8844.

Teveel op

ZEIST In de vroege ochtend van zondag 3 oktober werd een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Rond 06.15 uur controleerden politiemensen op de Utrechtseweg een 28-jarige automobilist uit Doorn. Hij bleek teveel te hebben gedronken en werd aangehouden.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 540 ug/l, bijna 2,5 keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van vijf uur.