Gemeente Helmond


---

Aanmelden kandidaten sportgala 2004

Jan van Dijk, trainer Helmond Sport
Inleiding
Aanmeldingsformulier
Criteria sportpenningen
Criteria jeugdstimuleringsprijs
Criteria prijs Raad voor de Sport
Criteria sportman, sportvrouw, sportploeg van het jaar
---

Inleiding
De gemeente organiseert traditiegetrouw het Sportgala van Helmond. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater t Speelhuis worden de Helmondse sporters en sportvrijwilligers in het zonnetje gezet. Bovendien worden er heel wat prijzen uitgereikt. Het Sportgala 2004 zal gehouden worden op dinsdag 18 januari 2005.

De volgende prijzen zullen tijdens deze avond worden uitgereikt:


1. Sportpenningen door de gemeente Helmond
2. Jeugdstimuleringsprijs door de gemeente Helmond
3. Prijs van de Raad voor de Sport

4. Prijzen voor de Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar.
5. Traverse Publieksprijs

Verenigingen spelen een belangrijke rol als het gaat om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de prestaties van de Helmondse sporters. Maar ook individuele sporters die niet aangesloten zijn bij een vereniging kunnen zich aanmelden voor (één van) de sportprijzen als zij bijzondere prestaties hebben geleverd.
In de bijlagen vindt U een overzicht aan welke criteria moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor één (of meer) van de prijzen.

uitreiking Jeugdstimuleringsprijs

Aanmeldingsformulier
Wij verzoeken U dan ook hier de nodige aandacht aan te besteden en ons zo spoedig mogelijk het digitale aanmeldingsformulier te retourneren. Dit kan door onderstaand Word-document te downloaden en in te vullen. Sla eerst het ingevulde document in uw computer op en verstuur dit document dan per e-mail naar m.lamers@helmond.nl

Let op: Wilt u meerdere kandidaten aanmelden voor een bepaalde prijs, dan dient u daarvoor een extra formulier te downloaden en in te vullen.

* Aanmeldingsformulier Sportgala 2004