Nighttown Rotterdam

Nighttown organiseert spraakmakende radioacties

In de week van 4 tot en met 8 oktober vinden op twee landelijke radiozenders acties plaats waarbij mooie prijzen in het kader van het concert van Solomon Burke en Van Dik Hout te winnen zijn. In samenwerking met BNN's 3FM programma Wout! wordt een trip met een limousine verloot en op RTL FM maken luisteraars kans op een Meet & Greet met Van Dik Hout!

3FM & Solomon Burke

Toen Solomon Burke zo'n twee jaar geleden met Don't Give Up On Me zijn comeback maakte, kon niemand weten dat deze plaat een soulrevival zou ontketenen. De explosieve en immer swingende soul in combinatie met wat blues, gospel en de krachtige longinhoud van Burke zorgen voor een vibe waar geen ontkomen aan is. Geheel in de stijl van Solomon Burke maken 3FM luisteraars bij Wout! kans op kaarten voor het concert. Winnaars maken bovendien kans op de superprijs die vrijdag verloot wordt. De winnaar van die prijs wordt met 3 vrienden opgehaald met de langste limousine van Nederland! Bovendien wordt in het restaurant van Nighttown een 2-gangendiner geserveerd alvorens de gelukkigen van het concert gaan genieten.

ZO 10.10 Solomon Burke - Zaal open 19.00 uur - EUR 25,-

Voorverkoop: Ticket Service, Plato, HBO Cultuurbureau, Restaurant LOS en IT Donner in Rotterdam

Luister maandag 4 tot vrijdag 8 oktober, tussen 16.00 en 18.00, uur naar Wout! op 3FM, 96.8 FM

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door I Love Limo, www.ilovelimo.nl

RTL FM & Van Dik Hout

Van Dik Hout bestaat 10 jaar! Ter ere van dit jubileum komen er, naast een tournee, een dvd, cd en boek uit en heeft de band een sabbatical year aangekondigd. Om ervoor te zorgen dat elke Van Dik Hout liefhebber nog naar een van die laatste concerten kan gaan voordat ze er tussenuit gaan, maken RTL FM luisteraars kans op concertkaarten voor de show in Nighttown. Daarnaast maken zij kans op de hoofdprijs: een Viparrangement bestaande uit aanwezigheid bij soundcheck, 2-gangendiner in Nighttown Food, Meet & Greet met de band en gesigneerd boek en cd en natuurlijk concertkaarten.

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door AT Productions, www.atproductions.com

VR 22.10 Van Dik Hout - Zaal open 20.00 uur - EUR 15,-

Voorverkoop: Ticket Service, Plato, HBO Cultuurbureau en Rastuarant LOS in Rotterdam

Luister maandag 4 tot vrijdag 8 oktober, tussen 06.00 en 10.00 uur naar Edwin & Mylene in de Ochtend op RTL FM, frequentie te vinden op: www.rtl.nl/experience/rtlfm/frequenties/

www.nighttown.nl / www.bnn.nl / www.3fm.nl / www.rtlfm.nl

Evelyne Levêke, evelyne@nighttown.nl, T: 010-436 12 10, M: 06-509 379 20, F: 010-436 35 32, Nighttown, Westkruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam, Postbus 25080, 3001 HB Rotterdam, www.nighttown.nl