Ingezonden persbericht


Persbericht

Speelgoedgigant goliath kiest voor usp pr & communicatie

Amsterdam, 4 oktober 2004... Goliath is één van de tien grootste speelgoed-distributeurs en producenten in Nederland en heeft haar PR-belangen ondergebracht bij USP PR & Communicatie in Amsterdam. Doel van alle PR uitingen - persberichten, lezersaanbiedingen, joint promotions, sponsoring, DM acties - is de naams/ merkbekendheid van de producten van Goliath vergroten.

Speelgoedfabrikant Goliath is met Ramón de Robot, Plug & Play Pacman en Exago genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Naast een brede range aan speelgoedartikelen, biedt Goliath tevens een uitgebreid scala aan spelletjes, zoals het wereldberoemde Rummikub. Zie www.goliathgames.nl voor meer informatie.

U. Spits & Putman (USP) PR en Communicatie is een onafhankelijk bureau. Het bureau bestaat ruim 11 jaar en is gevestigd aan de Brouwersgracht in Amsterdam. Naast Corendon vliegvakanties en blooming werkt USP onder meer voor Radisson SAS Hotels & Resorts, Theater Tuschinski in Amsterdam, Allen Carr met het stoppen-met-roken-concept en Garuda Indonesia. Zie voor meer informatie www.usp.nl.



Ingezonden persbericht