Ingezonden persbericht


Persbericht

Nijmegen, 4 oktober 2004

KABA Nederland en branchevereniging VMRG gaan samenwerken

NIJMEGEN - Kaba Nederland gaat samenwerken met de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG), de brancheorganisatie die de metalen gevelbouw in Nederland vertegenwoordigt.

Bij de VMRG zijn circa 130 ondernemingen aangesloten, die samen 95 procent van de markt voor metalen gevelelementen vertegenwoordigen. Kaba Nederland levert specialistische deskundigheid op het gebied van onder andere automatische deuren en toegangscontrole.

Als leverancier van onder meer automatische schuifdeuren, deuraandrijvingen, toernikets en bovendien het unieke 'KIT'-systeem, een systeem bestaande uit profielen, aandrijfcomponenten en accessoires om schuifdeuren in puien te monteren, heeft Kaba de samenwerking met de brancheorganisatie VMRG gezocht om haar bekendheid te vergroten onder de aangesloten gevelbouwers.

"Tegelijk willen we de samenwerking met deze bedrijven op een hoger plan tillen." zegt G. Brandsen van Kaba Nederland. Het aangaan van de samenwerking met de VMRG dient volgens Brandsen mede in het licht te worden gezien van de komende introductie van de nieuwe geavanceerde Kaba automatische schuifdeuraandrijver.

Noot voor de redactie (