NATIONALE VACATUREBANK.NL

Opmars bedrijfspresentaties via vacaturesite

NationaleVacaturebank.nl gaat samenwerking aan met Yourfuture.tv

Een toenemende vraag van sollicitanten naar bedrijfspresentaties (per video) zorgt voor opmars van videopresentaties via vacaturesite. Deze stijgende vraag heeft geleid tot de samenwerking tussen NationaleVacaturebank.nl en Yourfuture.tv. Beide organisaties bundelen de krachten om een groot aantal werkzoekenden te informeren over diverse banen, bedrijven en opleidingen. De videopresentaties van Yourfuture.tv en Scholieren.tv kunnen vanaf deze week via de website van NationaleVacaturebank.nl worden bekeken.

Yourfuture.tv biedt organisaties de mogelijkheid zich door middel van videopresentaties aan werkzoekenden en studenten te presenteren. Op dit moment zijn er meer dan 100 bedrijven die hier gebruik van maken, waaronder ABN AMRO, Accenture, Bouwfonds, Essent, Fortis en Randstad. 'Wij proberen uiteraard continu de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren,' licht Olaf Lawerman, directeur van Info Pinnacle BV toe. 'Verder willen we het bereik onder onze doelgroep vergroten. Door een samenwerking met NationaleVacaturebank.nl kunnen we meer werkzoekenden en studenten aanspreken. NationaleVacaturebank.nl is de grootste banensite van Nederland en heeft maandelijks meer dan 1,8 miljoen bezoekers.'

NationaleVacaturebank.nl heeft momenteel meer dan 20.000 vacatureadvertenties en 160.000 CV's online. Dit trekt veel bezoekers naar de site. 'Deze samenwerking biedt NationaleVacaturebank.nl de mogelijkheid om meer voor haar kandidaten te kunnen betekenen. We willen verder gaan dan alleen het bieden van de vele vacatures en willen de kandidaten ook informeren over een toekomstige werkplek,' verklaart Carolien Bos, medewerker Marketing & Sales van NationaleVacaturebank.nl. Dat internet steeds meer gebruikt wordt voor personeelswerving blijkt wel uit het feit dat NationaleVacaturebank.nl een jaar geleden ongeveer 10.000 vacatures dagelijks online had staan. Dit is nu al meer dan 20.000, dus binnen een jaar tijd meer dan verdubbeld, aldus Carolien Bos.

Over Info Pinnacle BV
Info Pinnacle (het bedrijf achter Yourfuture.tv en Scholieren.tv) is marktleider op het gebied van arbeidsmarktoriëntatiefilms. Zij werken voor meer dan 100 verschillende organisaties, variërend van multinationals, branches, zorginstellingen en
overheidsorganisaties.

Over NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is de grootste banensite van Nederland met een vacature aanbod van meer dan 120.000 vacatures per jaar. Maandelijks heeft de website meer dan 1,8 miljoen bezoekers, waarvan 51% hoger opgeleid is, 44% MBO en 5% LBO.

Noot voor de redactie,