Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


4 oktober 2004


ZUTPHEN - Man licht gewond bij aanrijding


Een 33-jarige automobilist uit Apeldoorn liep zondag (3/10) door een aanrijding op de kruising Den Elterweg/N314/Laan naar Eme hoofd- en nekklachten op. De man reed over de Den Elterweg en moest rond 13.15 uur afremmen voor het verkeer voor hem. Een 50-jarige automobiliste uit Doesburg die achter hem reed zag dit te laat en reed de Apeldoorner aan. Hij werd met hoofd- en nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Röntgenfoto's wezen uit dat de man geen blijvend letsel heeft opgelopen.


STEENENKAMER - Motorrijders lichtgewond bij botsing


Een 31-jarige motorrijder en een 33-jarige motorrijder, beiden uit Deventer, raakten zondagmiddag (3/10) op de kruising Lage Worp/Korte Ennestraat/Ennestraat lichtgewond door een aanrijding. De 33-jarige man verleende rond 17.20 uur geen voorrang aan een 24-jarige automobilist uit Lettele. Een aanrijding was het gevolg. De 31-jarige motorrijder kon de botsing niet meer ontwijken en reed tegen de auto aan. De 33-jarige motorrijder liep een gekneusde ribbenkast op en zijn plaatsgenoot hield aan de aanrijding een geschaafde linker zij over.


ZUTPHEN - Diefstal van vrachtauto met lading


Onbekenden hebben zondagmorgen (3/10) vroeg vanaf de Den Elterweg een geladen vrachtauto gestolen. De dieven namen de vrachtwagen tussen 01.00 en 07.45 vanaf de parkeerplaats mee. De auto was geladen met medische artikelen. De daders sloegen een ruitje van de vrachtwagen in. Het gaat om een witte DAF AE 45 CE met het kenteken BJ-RG-22. De politie stelt een onderzoek in.


EEFDE - Naakte man steelt tas


Een nog onbekende, geheel naakte, man heeft zondagmiddag (3/10) op het Kanaalpas de tas van een 80-jarige vrouw uit Eefde gestolen. De vrouw fietste in de richting van Eefde toen rond 15.55 uur een naakte man haar op een fiets inhaalde en de tas van de vrouw uit haar fietstas pakte. De man keerde onmiddellijk en ging er vandoor. In de tas van de vrouw zaten onder meer geld en een rij- en kentekenbewijs. De man reed op een opvallende gele fiets met een zogeheten ossekopstuur. Getuigen wordt verzocht de politie te bellen.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52

---- --