XS4ALL

aanzienlijk gprs-voordeel voor xs4all-abonnees

04 Oktober 2004

XS4ALL heeft tijdelijk een zeer interessante aanbieding voor abonnees die ook mobiel willen internetten via GPRS. Een mobiele verbinding via GPRS is een uitkomst voor een ieder die veel onderweg is en toch wil e-mailen of internetten. XS4ALL heeft bij KPN Mobile een fikse korting bedongen op de PCMCIA-kaart, de eenmalige setup kosten en op de hoeveelheid dataverkeer die wordt bijgeleverd. De aanbieding geldt exclusief voor klanten van XS4ALL.

KPN Mobile adviseert de PCMCIA 'Connect Card' om verbinding te maken met het GPRS-netwerk. Kwalitatief is dit inderdaad een zeer goede kaart, maar hij is wel duur; de retailprijs is EUR 299,-. Abonnees van XS4ALL krijgen nu een fikse korting. In combinatie met een 1-jarig GPRS-abonnement van KPN kost de kaart EUR 49,-. Wie kiest voor een 2-jarig GPRS-abonnement, krijgt deze PCMCIA-kaart gratis.

Daarnaast hoeven XS4ALL-klanten geen eenmalige setupkosten te betalen (a EUR 52,50) en krijgen zij de eerste zes maanden aanzienlijk meer mobiel dataverkeer inbegrepen. Het abonnement bevat normaal een bundel van 10 MB, XS4ALL abonnees krijgen de eerste 6 maanden een bundel van 100 MB.

De aanbieding is geldig tot 31 december 2004. Meer informatie vindt u via http://www.xs4all.nl/allediensten/toegang/gprs/index.php