Ingezonden persbericht


SeeBeyond introduceert eerste RFID Composite Application Network

Op standaarden gebaseerd raamwerk biedt snellere ROI voor samengestelde RFID-applicaties

Hoofddorp, 4 oktober 2004 - SeeBeyond (Nasdaq: SBYN) introduceert het SeeBeyond RFID Composite Application Network waarmee organisaties snel samengestelde RFID-applicaties kunnen inzetten en het maximale kunnen halen uit hun bestaande ICT-middelen. Het raamwerk, gebaseerd op SeeBeyond Integrated Composite Application Network (SeeBeyond ICAN), is ontwikkeld op basis van input van verschillende Fortune 500-klanten en solution partners die vooroplopen op het gebied van RFID-oplossingen. Met de oplossing wordt de Return On Investment op RFID-investeringen aanzienlijk versneld.

Bedrijven in uiteenlopende sectoren - van retail tot en met overheid - ontwikkelen momenteel RFID-initiatieven om aan de markteisen te kunnen voldoen. Vaak is nog onduidelijk hoe de financiële opbrengsten daarvan gerealiseerd moeten worden. Het SeeBeyond RFID Composite Application Network combineert best-of-breed-architectuur, -software en -services voor real-time toegang tot RFID-events met een ontwikkelomgeving voor de bouw en inzet van procesgedreven applicaties die de toegang tot de grote hoeveelheden data van RFID-lezers maximaliseren. Met deze nieuwe applicaties kunnen organisaties de efficiency van bedrijfsprocessen verhogen op een manier die eerder niet mogelijk was, en de ROI sneller realiseren.

Voor organisaties binnen de retail supply chain is verlagen van voorraden en out-of-stock-niveaus essentieel, maar tot nu toe vrijwel onmogelijk gebleken. De toename van RFID-gegevens en een nieuw soort samengestelde RFID-applicaties die procesgedreven en te integreren zijn, maken deze doelstellingen eindelijk haalbaar.

"De markt gonst van de regelgeving voor RFID en de ontwikkeling van standaarden, maar er is nauwelijks aandacht voor het realiseren van concrete waarde. En hoewel de meeste organisaties het erover eens zijn dat ROI een prioriteit is, lijkt niemand te weten hoe en wanneer", zegt Tom de Wit, Sales Director Benelux bij SeeBeyond. "Met ons RFID Composite Application Network kunnen bedrijven hun investeringen in RFID makkelijk compenseren met financiële opbrengsten. Samen met onze strategische partners pakken we de struikelblokken binnen de supply chain aan met de eerste oplossing die de concrete waarde van RFID ontsluit."

SeeBeyond RFID Composite Application Network ondersteunt standaardoplossingen van EPC Event Manager-leveranciers, waaronder ConnecTerra, OAT Systems en Sun Microsystems.

Het SeeBeyond RFID Composite Application Network is geoptimaliseerd voor de data-intensieve eisen van RFID en is het eerste servicegeoriënteerde RFID-netwerk dat klanten de infrastructuur biedt voor de snelle inzet van end-to-end RFID-initiatieven. Tegelijkertijd ondersteunt de architectuur RFID-standaarden en -processen voor toekomstige behoeften. Het netwerk combineert een open, portable platform voor compleet beheer, met inzicht in de inkoop-life cycle van klanten. De oplossing werkt naadloos samen met de SeeBeyond ICAN 5-suite en biedt services als EPC Event Manager Services, EPC Data Collection Services, EPC Coordination Services, B2B Collaboration Services, GDS Services, Core Application Integration Services, BAM-analytische services en event-managementservices. Early adopters die interesse hebben in een EPC Information Services pilot in hun supply chain, kunnen gebruikmaken van consultancydiensten op basis van EPC Information Services. SeeBeyond RFID Composite Application Network is vanaf eind oktober 2004 beschikbaar.

SeeBeyond
SeeBeyond (Nasdaq: SBYN) levert een volledig geïntegreerde, op standaarden gebaseerde omgeving voor de snelle ontwikkeling en inzet van bedrijfsbrede oplossingen, gebaseerd op bestaande systemen en infrastructuren. Het bedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en integreren van innovatieve software bij Global 2000-bedrijven. SeeBeyonds Integrated Composite Application Network-suite (SeeBeyond ICAN) gaat verder dan Enterprise Application Integration en helpt bedrijven hun kosten te verlagen, hun marktaandeel te vergroten en de klantenservice te verbeteren. SeeBeyond heeft wereldwijd ruim 1.900 klanten, waaronder ABB, ABN Amro, DuPont, Fujitsu, General Motors, Hewlett-Packard, Kluwer, Pfizer, Samsung, Schiphol en Sprint.