Politie Drenthe

Maandagmiddag

Assen 04-10-2004

Vijf bromfietsers bekeurd
DALEN - Tijdens een verkeerscontrole zijn maandagmorgen nabij de Brinken 15 bromfietsen gecontroleerd. Vijf bestuurders kregen een proces-verbaal voor het overschrijden van de maximum constructie snelheid.

Bestuurder zonder gordel en rijbewijs aangehouden COEVORDEN Agenten hebben maandagmorgen op de Krimweg een 33-jarige bestuurder van een personenauto uit Assen aangehouden wegens het rijden zonder gordel. Bij controle bleek dat de bestuurder geen rijbewijs had. Voor beide overtredingen kreeg hij een proces-verbaal.

Rijbewijs ingevorderd vanwege te hoge snelheid
BEILEN De politie heeft maandagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 30-jarige bestuurster van een personenauto uit Assen. Zij reed op de A28 ter hoogte van Beilen. In verband met wegwerkzaamheden was de maximum snelheid 70 km/per uur. Zij reed echter 133 km/per uur. Tegen de vrouw werd proces-verbaal opgemaakt.

Bekeuring van 65,- voor niet gecertificeerde bromfietser KLAZIENAVEEN Agenten hebben maandagmiddag een 15-jarige bestuurder van een bromfiets uit Klazienaveen bekeurd wegens het rijden zonder bromfietscertificaat. Hij kreeg een boete van 65,-.

Ramona Venema verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 16.00 uur. Tel. 0592-361268 of 06-52528533.