Ingezonden persbericht


Essent Inhome kiest voor Intermec 760

Nijmegen, 4 oktober 2004 Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management heeft een belangrijk deel van de buitendienstmedewerkers van Essent Inhome voorzien van de handheld Intermec 760. In combinatie met de mobiele oplossing FieldAssist van business partner Axias kan de interne organisatie nu efficiënter werken en kunnen klanten doeltreffender geholpen worden.

Marktleider Inhome is een samenwerkingsverband van Essent en acht regionale servicebedrijven. Dit bedrijfsonderdeel zorgt naast producten en diensten als installatie-inspecties, besparingsadviezen en beveiliging, voor onderhoud en reparatie van de bij de klant aanwezige installaties. Om de dienstverlening van onderhoud en reparatiewerkzaamheden te optimaliseren is men op zoek gegaan naar een mobiele oplossing.

Inhome wil maximale efficiency en klanttevredenheid bereiken door het inzetten van beproefde technologie. We zijn op zoek gegaan naar een mobiele oplossing die kon zorgen voor een optimale verbinding tussen backoffice en veldwerk, zodat servicemedewerkers bij de klant real-time over de juiste informatie kunnen beschikken , aldus Frank van Hunsel directeur Retail Services/Domestic Services van Inhome. Nadat die keuze gemaakt was, zijn we op zoek gegaan naar een professionele handheld.

Na een grondige inventarisatie van onze wensen, hebben onze monteurs diverse mobiele apparaten uitgebreid getest. Op basis van hun bevindingen zijn we overgegaan tot de aanschaf van de Intermec 760. Het apparaat bleek heel eenvoudig te bedienen, de kleurendisplay geeft de informatie zo duidelijk weer dat er ook op donkere plekken goed mee te werken is en het kan beslist tegen een stootje , vervolgt Frank van Hunsel.

Naast Essent Inhome maken tevens andere nutsbedrijven zoals het Belgische Interelectra, gebruik van de handheld Intermec 760. Ook in de consumer goods sector, industrie, retail, transport en logistiek worden de mogelijkheden van de robuuste 760 gewaardeerd.

Afbeeldingen kunnen aangevraagd worden via laureen.dix@przence.com



Ingezonden persbericht