Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Brinvoice en Excelergy vormen een strategisch samenwerkingsverband om op de Europese markt outsourced Billing, Collections en Customer Care Services voor energiebedrijven, Telecom operators en Internet Service Providers te kunnen aanbieden.

SCHIJNDEL, 4 oktober 2004

Brinvoice, een nieuwe Application Service Provider (ASP) en Business Process Outsourcing (BPO) service provider liet vandaag weten met Excelergy te gaan samenwerken om diensten op het gebied van Billing, Collections en Revenue-assurance management te kunnen leveren aan haar groeiende klantenbestand in Europa.

Sinds mei 2004 levert Brinvoice outsourced back-office oplossingen aan bedrijven die het factureren weliswaar zien als een strategische taak, maar niet als kernactiviteit. Als eerste onafhankelijke ASP kan Brinvoice, dankzij haar unieke software platform, een reeks verschillende producten en diensten combineren op slechts één factuur. Deze propositie maakt het voor bedrijven mogelijk om zich op hun kernactiviteiten te kunnen blijven richten. Naast het feit dat de operationele kosten gereduceerd worden, kunnen er concurrerende producten en diensten bedacht en geboden worden die voorheen niet aangeboden konden worden vanwege bestaande legacy-systemen. In eerste instantie richt Brinvoice zich op energiebedrijven, Telecom operators en Internet Service Providers. Later komen ook utiliteitsbedrijven en kabelbedrijven in beeld.

We hadden een technologiepartner nodig die zich ruimschoots bewezen heeft en die ons genoeg flexibiliteit bood om het speelveld te kunnen betreden in de huidige groeimarkt van BPO-services. , aldus Paul Teuben, CEO van Brinvoice. Met de software applicaties van Excelergy kunnen we onze klanten helpen nieuwe markten te betreden en kunnen zij aanzienlijk sneller nieuwe producten aanbieden tegen veel lagere kosten dan de concurrentie. Dankzij ons pay-as-you-grow-model en aantrekkelijke kostenstructuur kunnen de cost-to-serve tot wel 45% van het huidige gemiddelde tarief gereduceerd worden.

We zijn zeer verheugd dat wij met Brinvoice gaan samenwerken om deze nieuwe BPO-propositie op de Europese markt te brengen. , zegt Rudolf Das, Managing Director voor EMEA. Het business model van Brinvoice heeft een geïntegreerd billingplatform nodig. En dat is precies wat onze software biedt. Want daarmee kunnen meerdere producten en diensten uit verschillende markten gefactureerd worden, zoals energie, telecom, gas, water en aanpalende goederen en diensten. Ik ben er zeker van dat deze propositie bedrijven genoeg kracht en flexibiliteit geeft om in concurrerende markten nieuwe en evoluerende business modellen te implementeren.

Over Brinvoice®
Brinvoice is The Billing Management Company en neemt als onafhankelijke Application Service Provider het totale proces van Billing, Collection en Customer care uit handen van bedrijven met een hoog billingvolume, zoals Telecom operators, utiliteitsbedrijven, kabelbedrijven en Internet Service Providers. Brinvoice levert deze diensten in een aantrekkelijk pay-as-you-grow-model. Met een vast maandbedrag per factuurrelatie geeft Brinvoice haar klanten optimaal controle over de operationele kosten en kunnen zij zich concentreren op hun kernactiviteiten. Kijk voor meer informatie op www.brinvoice.com

Over Excelergy® Corporation

Excelergy is een marktleider in high performance softwareplatforms die de opbrengsten laten toenemen, de kasstroom verbetert en de kosten reduceert van bedrijven in de energie-, utiliteits- en telecombranche en andere herstructurerende markten. Excelergy s flexibele, schaalbare softwaresystemen automatiseren forecasting, trading, scheduling, billing settlement en customer/partner acquisitie en care. De systemen zijn gebaseerd op een open, objectgeoriënteerde, Webcentric, native XML-technologie architectuur. Het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor van Excelergy staat in Lexington, Massachusetts en de Europese hoofdkantoren bevinden zich in Londen en Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.excelergy.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Els Lindeboom (info@brinvoice.com) via telefoonnummer +31 (0) 73-5442147 of Grace Samodal (grace.samodal@excelergy.com) via telefoonnummer +44 (0) 780 889 6410

Els B. Lindeboom

Office

Brinvoice B.V.

Postbus 176

5480 AD Schijndel

T. +31 (0)73 544 21 21

F. +31 (0)73 544 21 20

M.+31 (0)6 53 290 572

E. els.lindeboom@brinvoice.com