2e persbericht van maandag 4 oktober 2004

Eindhoven 04-10-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal bestelauto

Aan de Pachtakker, vlakbij de kruising met de Vlokhovenseweg, is in de nacht van zondag op maandag een bestelauto gestolen. Het gaat om een witte Mercedes-Benz, type 313 CDI met het kenteken 50 BF NP.

Helmond: Diefstal gereedschap en printer

In twee bedrijven aan de Hooibeemd is tussen vrijdag 14.45 uur en maandag 8.30 uur ingebroken. In beide bedrijven is gereedschap en een fax/printer gestolen. Om naar binnen te komen is bij het ene bedrijf een ruit kapot gegooid en is bij het andere bedrijf een roldeur aan de achterzijde van het pand opengebroken.

Reusel: Autobestuurder botst tegen boom

Een 54-jarige autobestuurder uit Reusel botste op maandag omstreeks 8.30 uur bij een inhaalmanoeuvre op de Beekseweg links in de berm tegen een boom. Hij raakte hierdoor met zijn benen bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Veldhoven: Twaalf bekeuringen bij gordelcontrole

In de Heistraat hield de politie maandag tussen 9.30 uur en 11.30 uur een gordelcontrole. Twaalf mensen die zonder gordel in de auto reden kregen een bekeuring.