Magnus Holding NV

Constant van Limburgh versterkt directie van Qurius

4 oktober 2004 - Qurius heeft de directie uitgebreid met Constant van Limburgh. Van Limburgh heeft ruime ervaring in de markt waarin Qurius actief is: geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Hij was directeur international sales van de FAQT Group. In 1997 richtte hij Columbus IT Partner Nederland op, waar hij de functie van algemeen directeur heeft bekleed. Ook leidde hij voor Columbus IT Partner - de grootste Microsoft Business Solutions Partner wereldwijd - vanuit Kopenhagen de verkoopactiviteiten in 27 landen. Eerder vervulde hij verschillende commerciële en managementfuncties bij IBM.

Van Limburgh wordt bij Qurius verantwoordelijk voor de operationele activiteiten en zal vier van de acht business units aansturen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de integratie van het onlangs geacquireerde Weha Automatisering. "Dankzij de heldere branchefocus en innovatieve productontwikkeling is Qurius in vijf jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Gezien het uitgebreide portfolio aan brancheoplossingen en het sterke team van specialisten moet Qurius de groei van de afgelopen jaren zeker kunnen voortzetten. Het is voor mij een mooie uitdaging om hier een bijdrage aan te leveren", aldus Van Limburgh. Qurius
Qurius biedt geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Qurius concentreert zich daarbij op specifieke marktsegmenten zoals chemie & farmacie, food, groothandels en retail, milieu, opslag & transport, sierteelt en verhuur. Klanten in deze segmenten kunnen daardoor profiteren van de ruime marktkennis en implementatie-ervaring, die ook is verwerkt in de standaard branche-oplossingen van Qurius. Qurius en .NET Gold Partner Qurius ETX zijn onderdeel van Magnus Holding N.V., een beursgenoteerde groep van bedrijven die advies over, en implementatie en beheer van op Microsoft- en SAP-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen verzorgen (www.magnus.com). Meer informatie over Qurius is te vinden op www.qurius.nl.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal

Magnus Holding, Caroline Jooren.
Telefoon: (035) 699 60 60; e-mail: c.jooren@nl.magnus.com.

Lammers van Toorenburg Benelux PR, Cas Heuvelmans. Telefoon 030 656 50 70, cas@lvtpr.nl.