Vereniging FME-CWM

Afscheid Arie Kraaijeveld op Jaarcongres FME-CWM

Programmamanager Benchmarking
Assistent Controller

Jan Kamminga nieuwe voorzitter Vereniging FME-CWM

Ervaren ondernemer en bestuurder volgt Arie Kraaijeveld op ZOETERMEER, 4 oktober 2004 - Jan Kamminga (57), op dit moment Commissaris van de Koningin in de provincie Gelderland, wordt voorgedragen om met ingang van 1 januari 2005 de nieuwe voorzitter/algemeen directeur te worden van de Vereniging FME-CWM.

De algemene ledenvergadering op 12 november aanstaande moet de benoeming van Kamminga formeel bekrachtigen. Als dat gebeurt, volgt hij Arie Kraaijeveld op, die deze functie vanaf 1998 heeft vervuld.

Jan Kamminga heeft als ondernemer en bestuurder een grote staat van dienst met activiteiten op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven. Eerder was hij onder meer voorzitter van MKB-Nederland en voorzitter van de VVD.

De Vereniging FME-CWM is de werkgeversorganisatie in de metaal-, kunststof-, elektronica-, en elektrotechnische en aanverwante industrie. Bij FME-CWM zijn ruim 2.800 ondernemingen aangesloten met 280.000 werknemers en een omzet van 55 miljard euro, waarvan 60 procent uit export. Bij FME-CWM zijn 160 brancheorganisaties aangesloten.

Nieuwe voorzitter FME-CWM bepleit snelle versterking concurrentiekracht bedrijven

---

NOOT VOOR DE REDACTIE (