Gemeente Grave

Afsluiting weg N321 Grave-Cuijk 4 - 22 oktober 2004

Maandag 4 oktober t/m vrijdag 22 oktober 2004 is de provinciale weg (N321 Grave - Cuijk) afgesloten voor het doorgaande (auto)verkeer nèt voorbij de aansluiting Gassel tot de aansluiting van de autosnelweg A73.
Het (brom-)fietsverkeer op de fietspaden kan, vrijwel ongehinderd, doorgaan

Renovatie wegdek
De afsluiting is het gevolg van de renovatie van de cementbetonweg (vervangen platen, vervangen voegvulling en reparatie met kunstharsmortel). Deze werken zijn afgestemd op de (provinciale) betonwerken en de plaatsing van een drietal verkeersregelinstallaties die worden uitgevoerd nabij de wegaansluiting nabij de A73 te Cuijk. In verband met de veiligheid van de werknemers en van de weggebruikers is het als gevolg van de Arbo-Wetgeving onmogelijk om een rijstrook open te houden voor het doorgaande verkeer.
De provincie wil deze betonweg in zijn geheel op een snelle en efficiënte wijze aanpakken opdat de komende jaren het verkeer ongestoord kan doorrijden.

Omleiding
Het doorgaande verkeer zal tussen 4 en 22 oktober vanuit Cuijk gezien, worden omgeleid via Rijksweg A73 toerit 4, Cuijk naar de noordelijk gelegen afslag van de A73 afrit 3, Heumen/Overasselt, via de N846 over de dorpen Overasselt en Nederasselt naar Grave, in twee richtingen. Voor wat betreft de bewoners van de huizen aan de Provincialeweg en Beerse baan zal, voor zoveel als mogelijk, een regeling worden getroffen opdat zij thuis kunnen komen.

Aansluiting drukriolering
De gemeente Grave gebruikt deze periode tevens om de drukriolering aan te sluiten op de riolering in de Elisabethstraat. Door deze werkzaamheden te combineren wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Meer informatie